30-40% på alt Soft Gallery - tryk her og se udvalget

Sebra dukkevogn – ren nostalgi

Kan du huske din første dukkevogn? Måske har du den stadig? Det var nok ikke en Sebra dukkevogn, for det nu så populære brand har kun eksisteret siden 2004. Men designet kan meget vel have lignet. For deres dukkevogne har et nostalgisk udtryk, der gør, at det er svært ikke at mindes. Skal dit barn også have en dukkevogn, som vil blive husket den dag, han eller hun selv bliver forælder, så er det herunder, du skal finde den.

Sebra er et brand, der har miljø og håndværk i fokus. Derfor er mange af deres produkter også håndlavede af naturmaterialer. Det gælder også deres dukkevogne af krydsfiner, hvor selv hjulene er gummibelagt krydsfiner. Det er en dukkevogn, der er nem at styre for en ”lille, nybagt forælder”. Den er stabil og lydløs, og den passer til de fleste større dukker og bamser.

Læs mere

Sebra dukkevogn til de små

Sebra dukkevognen kan bruges af dit barn, lige så snart det kan gå. Det er som nævnt en perfekt ”begynder”-vogn, som kan holde i mange år. Og du kan købe den med god samvittighed, for brandet tænker på mange ting og giver flere fordele

  • Fremstillet af naturmaterialer i et tidløst design, som altid vil være populært
  • Kvalitet til fornuftige priser
  • Motiverer til leg

Derudover er dukkevognen stabil nok til, at barnet kan støtte sig ved den, hænge ind over den, trække sig op ved den. Der skal virkelig meget til, før den tipper. På den måde kan den faktisk også fungere som en gåvogn lige i starten, hvor dit barn er lidt usikkert på benene.

De runde former gør også dukkevognen børnevenlig, fordi der ikke er nogen skarpe kanter at rive eller støde sig på.

Dukkevognen til piger og drenge

Dukkevognen inviterer nærmest til, at både piger og drenge får lyst til at skubbe den over stuegulvet med en bamse eller dukke i. Så er hele familien ude at gå tur.

Når børn leger realistiske lege – som f.eks. far, mor og børn – kopierer de, hvad de voksne gør, og lærer faktisk noget af det. Så en dukkevogn er ikke bare et stykke legetøj, men et stykke legetøj som barnet lærer noget af, mens det leger.

Hvilken dukkevogn skal jeg vælge

Når du først er faldet for Sebras lækre produkter, så behøver du ikke den store guide i, hvordan du vælger den første dukkevogn til dit barn. Kig på de mange flotte, sarte farver, og vælg den du ved, dit barn vil blive gladest for.

Hos Liam & OS håndplukker vi vores varer, så du altid får babyudstyr med omtanke – omtanke både fra os og fra producenten.

Køb en dukkevogn fra Sebra online

Skal dit barn have en dukkevogn i jule-, dåbs- eller fødselsdagsgave, så bestil i dag. Hos Liam & OS sender vi din ordrer hurtigst og billigst muligt. Du har mulighed for opdeling af din regning med Viabill, og du har altid 30 dages fuld returret.

Er du i tvivl om noget i forbindelse med din ordre eller andet relevant, er du altid velkommen til at kontakte os.