Fortryl dit barns hverdag med det smukke dukkehus fra Sebra 

Et dukkehus er det perfekte legetøj til udvikling og stimulering af dit barns fantasi og fordybelsesevne. På husets 3 etager kan der indrettes og dekoreres med alt mellem badeværelse-, dagligstue, soveværelse- og køkkeninteriør og kun fantasien sætter grænser for, hvilke beboere og møbler, der får lov at flytte ind!

 

Læs mere
Sebra Dukker til dukkehus

Sebra Dukker til dukkehus

179,-116,-
Spar 35%

Tidsløs klassiker 

Et dukkehus er et klassisk legetøj, som har haft sin plads på børneværelset lige siden vores bedsteforældre var børn - og ikke uden grund. Ligesom dengang, danner det ramme for timevis af underholdning og fordybelse i barnets egen fantasiverden. 

Retro møder det moderne

Dukkehuset fra det danske børneinteriør brand, Sebra, er moderne, stilrent og minimalistisk udformet med sine 3 etager i forskellige funktionelle størrelser, med fri leg for indretningen af diverse beboere, rum og møbler. Huset er udført i en fin træfarvet krydsfinér med grå-malet skråtag og skorsten.   

Som ethvert moderne hus, er det udstyret med en masse vinduer, som gør det både let og åbent. Det rummer i alt 8 vinduer; 3 klassiske vinduer på nederste etage, 4 på 2. sal, hvor 1 af dem er et gulv-til-loft med skodder/skærm for den nederste del, og et stort rundt udkigs vindue på 1. sal, placeret i midten af rummet under det fine skråtag. 

Med dette dukkehus på børneværelset, tilfører man rummet en fin og klassisk indretningsdetalje, som løbende vil ændre karakter og udseende, afhængigt af den fortryllende verden som barnet leger sig ind i.  

Til store såvel som små børn 

Det er ikke kun et velegnet stykke legetøj til de større børn, som forstår facineringen og indlevelsen af fantasifulde rollelege. Men takket være det minimalistiske design, kan også de helt små børn få glæde af det eventyrlige legetøj. Både dukkehuset og det øvrige tilbehør er godkendt fra alderen 1+ år, da det ikke indeholder nogle små, farlige dele, som kan proppes i munden eller skære og stikke.  

Huset og det øvrige tilbehør sælges separat fra hinanden. Men vi kan naturligvis tilbyde alt hvad barnet skal bruge til at indrette det perferkte fantasi-hjem. Det gælder dagligstue, køkken, soveværelse, badeværelse og naturligvis dukker - alt hvad barnet kender fra dit eget hus.