DKK 599,00

Du skal være hurtig - det er den sidste tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

Sebra babynest til den lille. Denne babynest er i en flot lyserød farve og har små diskrete arktiske dyr printet på betrækket. Farven på babynesten er i en støvet lyserød, som gør at den ikke er sart hvis der skulle spildes noget på den. 

En babynest, også kaldt en rede, omringer barnet sikkert hele vejen rundt. Dette er også grunden til at man kalder det en rede fordi barnet har dejlig bløde omgivelser til alle sider. Du skal derfor ikke være bange for at dit barn kan falde ud af en babynest. Hvis du ikke har en tremmeseng eller barnevogn derhjemme eller når du er ude, kan du med fordel have en babynest med. Ud over at være en fiks seng for den lille, fylder den heller ikke lige så meget som mange andre transportable senge til børn gør. 

Brug en babynest til starten af dit barns liv, så dit barn har et sted trygt sted at sove. I kan på samme tid også sove i samme seng uden at der skulle være bekymring for at du kommer til at ligge dig på barnets arme eller ben i løbet af natten. Når barnet har vænnet sig til at sove i babynesten, er den perfekt til hverdagsbrug. Tag den med i sofaen, så dit barn kan sove lige ved siden af dig, lig den på gulvet og vend dit barn på maven for at lære at bruge sine nakkemuskler. 

Både derhjemme og ude kan en rede som denne være med til at gøre det nemmere for forældre. Hvis dit barn skal overnatte ude, og du ikke kan tage store tasker med, er en babynest optimal at have. For en overgang fra at sove i samme seng, til at barnet skal lære at sove for sig selv i tremmesengen, kan reden tages med og på denne måde er der stadig noget genkendeligt og trygt det nye sovested. Det kan altså også bruges til overgangsfasen. Spændet for enden af reden er med til at sørge for at du kan tilpasse siderne omkring og følge med barnet når det vokser. 

Brug den hvor det passer for dig! Husk altid at holde øje med dit barn når du har med høje steder at gøre. Babynesten er GOTS-certificeret og derfor uden farlige stoffer. Du kan sikkert og trygt ligge dit barn i reden uden at skulle bekymre dig om dit barn kommer i kontakt med kemikalier som senere kan udvikle sig til allergier eller udslæt. 

Betrækket er samtidig 100% bomuld, så det er let at tage en fugtig klud for at tøre den ren, hvis det skulle spildes eller gylpes på den. Til de store uheld kan betrækket tages af og vaskes i vaskemaskinen uden problemer. Betrækket tåler 60 grader, men Dreamsforkids.dk anbefaler at man vasker på lavere hvis muligt, både for at skåne miljøet, men også for at betrækket ikke mister farve for hurtigt, så det kan få en lang levetid uden at miste farve. 

L:86 B:49 H:10

Betrækket er 100% bomuld og GOTS-certificeret

Fyldet er 100% polyester