DKK 599,00

Du skal være hurtig - det er den sidste tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

Sebra babynest i blå med dinosaurere på. Mørk- og lyseblå motiver af babynesten på navy-farvet bomuld. Bomuld er økologisk, så du er sikker på at dit barn ikke kommer i kontakt med nogle farlige stoffer. Det er muligt at vaske betrækket, hvis uheldet skulle være ude. 

Køb en babynest som er nem at transportere til når du er på farten. I stedet for de store klumpede barnevogne, kan du i stedet tage denne babynest med dig. Denne "rede" kan være som et trygt og rart sted for dit barn at sove de første par år. Følelsen af kanterne oppe omkring barnet kan give en følelse som minder om inde i mors mave. 

En babynest som denne kan tilpasses til forskellig størrelse børn, da remmen på ydersiden af puden kan strammes eller løsnes efter behov. Små børn kan have en tendens til at søge tryghed i små rum, og at putte dit barn i en babynest kan være med til at give ro - både for dit barn, men også dig. 

Brugen er ubegrænset, da den er så nemt at have med overalt. Til steder hvor det ikke er nemt at bruge barnevogn når barnet skal sove, er dette et optimalt valg at have med på farten. Desuden kan den også bruges til når dit barn skal ligge for sig selv men du laver andet ved siden af dit barn, så du har armene fri. Sørg altid for at dit barn er under opsyn, selvom der er beskyttelse hele vejen rundt.

Hvis babyreden bruges til at sove i samme seng, beskytter den barnet, så du ikke behøver at være nervøs for at trille over dit barns arm i søvne eller på anden måde komme til at irritere dit barns eller din søvn. Hvis du bruger en babynest fra start, kan det være en god overgang at have denne med over i tremmesengen når barnet skal til at sove for sig selv. På denne måde er der en ting som har tryghed som er flyttet med og kan gøre det nemmere for overgangen.

H:10 cm B:49 cm L: 86 cm. GOTS-certificeret og 100% økologisk bomuld.

Hvis du ønsker at vaske, kan betrækket tages af og vaskes. Fyldet kan tørres med en let fugtig klud, men tåler ikke vask. Fyldet er 100% polyester.

Hos Liams.dk får du god service og hurtig levering. Vi leverer fra dag til dag, så du hurtigt har dine varer.