Sebra ammepuder – ergonomiske

En god ammepude kan gøre en verden til forskel for din og dit barns velvære – ikke blot mens du ammer, men også under graviditeten. Derfor er det helt afgørende, at du finder en ammepude, der passer til din kropsholdning samt dine og dit barns behov.

Har du endnu ikke fundet din ammepude, eller er du blot træt af ømme arme og ondt i nakke og ryg efter at have ammet, så kan en af Sebras ergonomiske ammepuder gå hen og blive en god investering.

Kender du allerede Sebras produkter, så ved du, at der ikke bliver gået på kompromis med kvalitet, bæredygtighed og design, når det kommer til din og dit barns velvære.

Læs mere

Høj kvalitet og alsidig brug

Når du vælger en Sebra-løsning får du altid høj kvalitet. Vælg mellem de mange forskellige farver og mønstre – den høje kvalitet og ammepudens kerne af polyesterfiberkugler forbliver den samme.

Polyesterfiberkuglerne gør ammepuden fyldig og forbygger smerte i både nakke og skuldre som følge af den høje komfort, behagelige højde og position.

Samtidig sikrer den fyldige kerne, at dit barn ligger tæt ved brystet og ikke synker ned under amningen. På den måde er du sikker på, at din modermælk løber bedre, at både du og dit barn forbliver afslappede, og at du ikke gør skade på din brystvorte.

Ammepudens ergonomiske form er desuden designet til at give dig den rette støtte i nakke og ryg – både under graviditeten og amningen.

For selvom det kommer bag på de færreste, at søvn er vigtigt under og efter en graviditet, kan skønhedssøvnen hurtigt gå hen og blive forstyrret af den store mave og sparkende baby. Derfor kan en ammepude allerede anbefales inden dit barns fødsel, idet den sikrer støtte og giver plads til maven, mens du sover.

Ammepudens ergonomiske form er samtidig ideel, hvis dit barn har brug for støtte til at sidde oprejst eller hvile til nakken.

Bæredygtigt valg med respekt for dig selv, din baby og naturen

Stadig flere bliver bevidste om bæredygtigt og socialt medansvar, når det kommer til forbrug og køb af nye varer. Samtidig kan der ikke slås nogen tvivl om, at kun det bedste er godt nok, når det kommer til din baby.

Med et bankende hjerte for bæredygtig, ansvarlig produktion og respekt for naturen er betrækket på Sebras ammepuder fremstillet af økologisk, GOTS-certificeret bomuld.

GOTS-certifikatet er din garanti for, at produktet lever op til høje miljømæssige og sociale kriterier fra første sæd puttes i jorden, til puden tages i brug.

 

Fantastiske farver og former

Tænk på, hvor mange timer, du kommer til at sidde med din baby i armene. Gør dig selv en tjeneste, og kom godt på vej med amningen med en god ammepude, der passer til dine behov og gode smag.

Ammepudens form og design afhænger af, hvilken model du finder bedst. Prøv for eksempel en ammepude fra en af Sebras mange stilige serier, eller find komfort i den ergonomiske ammepude, hvis betræk består af blød bomuldsvelour. Uanset model kan betrækket let tages af og vaskes sammen med fyldet ved 60 grader.

Bestil din Sebra ammepude i dag, så sender vi den hurtigst muligt til dig.