OPHØRSUDSALG ⭐️⭐️25% PÅ NÆSTEN ALT ⭐️RABATTEN STIGER LØBENDE - HVOR LÆNGE TØR DU VENTE? ⭐️BRUG KODEN OPHØR2020 TIL KØB AF FASTVIKLER
Spar 25 %
DKK 186,75
DKK 249,00

Kun 3 tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Fin lille aktivitetsbog til de mindste fra Sebra

Temaet i denne bløde aktivitetsbog er haven. Herunder havens frugter, grøntsager og insekter. Denne lille bog har mange effekter som vil være yderst underholdende for de mindste, og som stimulere dit barns sanser og motoriske evner.

Bogen har 8 sider. For- og bagsiden er pyntet med skønne illustrationer af forskellige insekter, blandt andet en mariehøne, en guldsmed og en græshoppe. Inde i bogen gemmer der sig et spejl og andre ting man kan finde i haven og nyttehaven. Alle elementerne i bogen har forskellige sjove teksturer samt knitreeffekter.
Et æble kan pive, hvis man trykker på det og æblets blad fungere som bidering.
Munden er et stort sanseorgang for babyer og desuden vil denne bidering være meget kærkommen for gummerne som klør, når der er tænder på vej, hos dit barn. 

Med denne bog garentere vi timevis af underholdning for de mindste. Derudover kan bogen bruges til at udvikle dit barns sproglige egenskaber, når barnet bliver større. Man kan sammen sidde og snakke om de forskellige illustrationer i bogen, hvilket medvirker til udviklingen af sprog. 

Desuden er denne bog lille og nem at have med på farten, så er du sikker på at dit barn er underholdt i barnevognen. 

 

Specifikationer: 

Bideringen er lavet af TRP-plast og er naturligvis fri for BPA, ftalat, PFOA, PFOS og formamid.

Bogen består derudover af 10% bomuld, 90% polyester, fyld af polyester.

Aktivitetsbogen måler 15x15 cm. Og tåler håndvask.