Sengetøjet fra Roommate er SUPER lækkert. Dette er lavet i 100% bomuld, hvilke sikre de bedste betingelser for dit barn, som skal sove med dette sengetøj. Du kan være sikke på at dit barn, ikke får irritationer i huden da det er lavet i så blødt materiale, at det blot er dejligt at sove med. 
Sengetøjet er af anmeldere blevet kaldt noget af verdens bedste samt dejligste sengetøj til børn. Roommate sengetøj er ikke kun lavet af 100% bomuld, men økologisk bomuld. Se også resten af vores sengetøj her.

Læs mere
Kite WHITE Voksen sengetøj fra Roommate

Kite WHITE Voksen sengetøj fra Roommate

649,-260,-
Spar 60%
Kite GREY voksen sengetøj fra Roommate

Kite GREY Voksen sengetøj fra Roommate

649,-422,-
Spar 35%
Kite GREY BABY sengetøj fra Roommate

Kite GREY BABY sengetøj fra Roommate

349,-140,-
Spar 60%
pastel rosa soulmate sengetøj i junior størrelse fra Roommate

Soulmate Cat JUNIOR sengetøj fra Roommate

449,-292,-
Spar 35%
Rosa baby sengetøj med katte motiv fra soulmate serien. Fra Roommate

Soulmate Cat BABY sengetøj fra Roommate

349,-279,-
Spar 20%

Lækkert sengetøj fra Roommate

Roommate sengetøj er lavet af 100% bomuld, 100% økologisk bomuld. Økologisk bomuld kommer fra dyr, der er behandlet 100% rigtigt, efter alle lovens regler og foreskrifter. Ydermere kan du være sikker på at dette sengetøj er blevet udarbejdet af medarbejdere, som får en ordentlig løn og har gode forhold at arbejde under.

Kunne du være interesseret i at kigge på en roommate sengerand?

Roommate sengetøj til de kære små

Roommate sengetøj er sengetøj og ammepuder til børn, som vi er meget stolte over at forhandle. Mange forskellige designs og farver gør det meget frit at vælge det helt rigtige til dig og dine børn. De kære børn skal sove godt og det gør de med dette sengetøj, der udover at være smukt også er meget kvalitetsstærkt. Vi har alle årene satset på kvalitet, og således også med dette mærke, som vi er stolte over at kunne tilbyde, til de priser vi gør.

Dan dig et overblik over roommate sengetøj her på siden

Vores hjemmeside er stedet, hvor du finder, hvad du leder efter. Fælles for alle vores produkter er, at de er i høj kvalitet og er gennemtestede for dit barns sundhed. Det er vores store kendskab til markedet indenfor ting til børn, samt vores gode personlige kontakter, der betyder, at vi kan tilbyde de meget fordelagtige priser vi tilbyder.

Hurtig levering og sikker betaling

Vores gode erfaring med internethandel betyder, at alt fungerer enkelt og sikkert, ligesom vi er i stand til at overholde alle leveringsaftaler. Vi har det, du leder efter og ser frem til at levere et produkt, vi er stolte af til dig.