I denne kategori har vi et udvalg af sengerande fra danske Roommate, udført i en lækker tyk og fast kvalitet. Sengerandene er udført i 100% økologisk bomuld, og passer til både vugge og tremmeseng. Bemærk de lækre detaljer med ensfarvet top, dekorativt baggrundsmønster og påsyet motiv. Roommate kalder serien af sengerande for ”Soulmate”, og refererer her til dyre-motiverne, som børnene helt automatisk kommer til at elske og knytte sig til.

Læs mere

En sengerand har mange funktioner

Den kan allerede anvendes i vuggen, hvor den hjælper med til at skabe et trygt og lukket miljø, som barnet kender det fra mors mave. Og sengeranden flytter naturligvis med til tremmesengen. På den måde bliver overgangen fra vugge til tremmeseng ikke så traumatisk, for barnet er allerede fortrolig med sengeranden mht. duft og udseende.

I tremmesengen kommer sengeranden rigtig til sin ret, rent funktionsmæssigt. Den skærmer barnet for træk, skaber et trygt miljø og beskytter barnet mod de kolde og hårde tremmer. Når barnet senere begynder at rejse sig, er sengeranden også god til at afbøde de fald der måtte komme.

Når du køber en sengerand fra Roommate, køber du dansk kvalitet og design. Lækre holdbare materialer, og betræk i 100% økologisk bomuld. Sengerandene er naturligvis udført i et design, der på mange måder passer i stilen til de øvrige produktserier fra Roommate. Stilen er klassisk scandinavisk, og passer indretningsmæssigt rigtig godt ind hos de fleste.

Sengerandene måler 360 x 30 x 3 centimeter, og passer dermed til en standard tremmeseng. Bemærk især de påsyede dyremotiver, som også lægger navn til de enkelte modeller. Barnet vil knytte sig til motivet, og dermed få sin helt egen lille soulmate.