•  5 stjerner på Trustpilot
20% på alt Cocoon kapok produkter netop nu! Tryk her. *Gælder ikke i forvejen nedsatte varer og pakker med rabat.

Liams.dk er ejet af LMBshops ApS, og LMB Shops ApS vil derfor være nævnt som ansvarlige i privatlivspolitikken.

Denne privatlivspolitik er i overensstemmelse med den nye persondataforordning som træder i kræft pr. 25/5-2018. 

LMBshops ApS vil med persondatapolitikken gøre det gennemsigtigt og sikkert for dig som kunde at bruges vores hjemmeside og service. Hvis der sker store ændringer i denne privatlivspolitik, vil LMBshops ApS sørge for at sende en mail ud til dig med de opdaterede ændringer.

Personoplysninger 

LMBshops modtager oplysninger fra dig som kunde, til at kunne behandle din ordre, evt. sende nyhedsbrev og gøre din brugeroplevelse bedre med relevant marketing. Dette indebærer:

  • Navn
  • Adresse, postnummer, by
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Betalingsoplysninger
  • Cookies

Ovenstående oplysninger er nødvendige for at kunne behandle din ordre. LMBshops ApS behandler som udgangspunkt ikke, ifølge persondataforordning, kategorien af følsomme personoplysninger. 

Hvis du sender mails eller andet, anbefales det, at du ikke sender personfølsomme oplysninger til os uden først at blive bedt af LMBshops ApS (evt. ved tilbageførsel af penge for ordre retur eller andet). 

I disse tilfælde vil LMBshops ApS have personfølsomme oplysninger, og vil opfylde persondataforordningens retningslinjer om sletning heraf efter endt brug. 

Fragt af dine varer

Når LMBshops ApS har sendt dine varer ophører LMBshops ApS med at være dataansvarlig. Det er i stedet fragtfirmaet som håndterer dine varer der er dataansvarlig for din pakke. 

Du har mulighed for at kunne “track-and-trace” din pakke når den er på vej, og det er nødvendigt fra LMBshops ApS’s side, at have oplysningerne dokumenteret, hvis der skulle opstå problemer under forsendelse, såsom forsvundet vare.

Opbevaring af dine personoplysninger

LMBshops ApS opbevarer dine oplysninger så længe det er nødvendigt at opbevare dem. Faktura opbevares i 5 år grundet regnskabsloven som gør at LMBshops ApS ved lov er forpligtet til at opbevare dokumentation til regnskab. 

LMBshops ApS sletter ikke automatisk din faktura, men du kan altid skrive til os, og vi vil slette din data fra faktura’en. LMBshops ApS kan dog ikke slette hele din ordre, grundet regnskabsloven. Som udgangspunkt sker sletning af din oplysninger på faktura ikke automatisk.

LMBshops ApS bruger din e-mail til behandling af ordre. Gives der udover dette samtykke til, at LMBshops kan give dig besked om nyheder og tilbud, vil disse bruges til opdatering og forbedring af din og andre kunders oplevelse med markedsføring. 

LMBshops ApS sender ikke dine oplysninger videre til tredjeparter med intentionen om en kontakt til dig som kunde. 

Databehandleraftaler

LMBshops ApS bruger databehandlere til at behandle din transaktion, og har en databehandleraftale med disse. Det er derfor sikkert for dig at betale og overføre penge til os.

LMBshops ApS har en databehandleraftale med alle partnere og kan garantere at disse partenere opfylder persondataforordningen. 

Cookies og videregivelse af dine oplysninger

LMBshops ApS bruger cookies til at sørge for, at hjemmesiden kan fungere og er derfor nødvendige. Derudover bruges visse cookies også til bedre kundeoplevelse i forhold til direkte markedsføring og der gemmes oplysninger til oprettelse af faktura.

Dine rettigheder

Hos LMBshops ApS har du altid mulighed for at kontakte os og bede om at få sendt alle de informationer vi har om dig. Dette vil blive sendt, i et maskinlæsbart dokument, til dig.

Finder du ukorrekte oplysninger om dig selv, kan du kontakte LMBshops ApS og bede om udbedring til korrekte oplysninger. 

Du har altid mulighed for at blive slettet, hvis du ønsker dette. Dog vil det i særtilfælde ikke være muligt for LMBshops ApS at slette visse oplysninger, hvis der ses en straffemæssig hjemmel for opbevaring af oplysninger. Sletning af dine oplysninger vil ske inden for et 30 dages interval.

LMBshops ApS skal samtidig altid leve op til regnskabsloven og derved er det ikke muligt at slette personoplysninger som er nødvendige for LMBshops ApS at opbevare grundet regnskabsloven.

Hvis du ønsker at klage over LMBshops behandling af dine persondata skal klagen sendes til Datatilsynet.  

Dataansvarlig

Den dataansvarlige hos LMBshops ApS

Navn: Lea Faurschou 

Adresse: Tobaksvejen 20, kld

By: 2860 Søborg

Mail: info@lmbshops.dk

Telefonnummer 34103410

CVR-nummer 38155016