Spar 35 %
DKK 83,85
DKK 129,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

60x60 cm - 100% GOTS certificeret bomuld Farve: Shark 2-pak

Stofbleen her fra Pine Cone kombinerer smukt design med høj funktionalitet og komfort. Bleerne er fremstillet af økologisk, GOTS-certificeret bomuldsmuslin, og de tåler både maskinvask og tørring i tørretumbler. Du får to styk med i pakken – en ensfarvet og en mønstret.

I langt de fleste hjem med børn er der et stort forbrug af stofbleer, og de skal kunne lidt af hvert. De skal agere nusseklud, bøvseunderlag til skulderen, hagesmæk og meget andet. Den skal altid være parat i barnevognen eller puslepladsen. Derfor skal den helst heller ikke være for besværlig at rengøre.

Pine Cones stofble har flere fordele. Bl.a.

  • Er den fremstillet af lækkert bomuldsmuslin
  • Er den også økologisk og GOTS-certificeret
  • Kan den maskinvaskes og tørres i tumbler

Pine Cone stofble er nem at vaske

Som regel bruger forældre rigtig meget tid på at vaske tøj, og det navnlig i den tid hvor børnene er helt små. Derfor er det naturligvis vigtigt, at børnetøjet er nemt at vaske og tørre.

Pine Cones stofble er lavet med øje for netop dette, og de tåler både maskinvask på 40° C og tørring i tørretumbler ved lav varme. 

Smukke design

Pine Cones design klarer meget mere end blot det praktiske.

Stofbleen er også fremstillet med omtanke for det æstetiske, og bleen findes i andre varianter end denne. Alle kan de kendes på deres fine farvekombinationer og deres skønne mønstre.

Bestil i dag og husk, at du altid får både billig og hurtig levering på liams.dk. Søger du en af de moderne stofbleer, finde du også dem i vores store udvalg af babytilbehør.