Spar 25 %
DKK 411,75
DKK 549,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Dynebetræk: 97 x 137 cm. Pudebetræk: 37 x 42 cm

Sengetøjet fra Pine Cone sikrer den bedst mulige nattesøvn for dit barn. Sættet er økologisk og produceret i GOTS-certificeret bomuld, og uanset din smag, findes der helt sikkert et sæt, der passer perfekt til dig. Med Signature Viol-varianten vil du skabe en atmosfære i børneværelset, som både er farverig, børnevenlig, blød og behagelig.

De fleste forældre ved, hvor vigtig god nattesøvn er for de små. Børn bruger en stor del af tiden på at sove, og søvn er helt afgørende for deres velbehag og for deres muligheder for udvikling.

Sengetøjet fra Pine Cone giver dit barn de allerbedste forhold om natten. Sengetøjet er fremstillet i Danmark og medfører et væld af fordele

  • Smukt og stilsikkert design
  • GOTS-certificeret bomuldssatin
  • Bevarer blødheden efter vask

Praktisk sengetøj fra Pine Cone

Pine Cone designer altid med blik for detaljen, og sengetøjets design er på én gang smagfuldt og praktisk. Dynebetrækket lukkes med en fin og diskret sløjfe i bunden, og for at lukke hovedpudebetrækket, skal du bruge den skjulte lynlås. Disse løsninger forhindrer, at betrækkene ryger af i løbet af natten, og derved optimerer de barnets søvn.

Mange mulige farvekombinationer

Babysengetøjet findes i flere forskellige varianter. Sættet her, som hedder Signature Viol, kombinerer smukt lilla med brune og grønne nuancer. Det vil på fin og afdæmpet vis give børneværelset et strejf af varme. Bestil i dag, og husk, at Liams.dk altid garanterer billig og hurtig levering.

Mangler du stadig udstyr til at gøre sovestedet så trygt som muligt? Så kan du starte med at supplere Pine Cones sengetøj med en af vores mange sutteklude.