Spar 35 %
DKK 356,85
DKK 549,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Dynebetræk: 97 x 137 cm. Pudebetræk: 37 x 42 cm.

Sengetøjet fra Pine Cone har et både praktisk og smukt design, som er udviklet til at give dit barn den bedst mulige nattesøvn. Sættet er lavet af GOTS-certificeret bomuld, og det leveres i et lækkert, økologisk stofnet. Uanset din foretrukne farvekombination, findes der et sæt Pine Cone sengetøj for dig og dit barn, og Signature Apples forårsglade farver vil helt sikkert vække glæde derhjemme.

Små børn bruger en stor del af livet på at sove. Søvn er vitalt for deres generelle velbefindende såvel som for deres evne til at udvikle sig. Derfor er det naturligvis vigtigt, at deres søvnrelaterede omstændigheder er i orden.

Sengetøjet fra Pine Cone er skabt med øje for at give dit barn den bedst mulige søvn. Sengetøjet er produceret i Danmark og rummer mange fordele. Det er

  • Fremstillet i blødt bomuldssatin
  • Økologisk og GOTS-certificeret
  • Designet med fokus på detaljen

Stilrent og sikkert design

Dynebetrækket har en lille, fin sløjfe i bunden, som det lukkes med, mens hovedpudebetrækket har en skjult lynlås. Disse løsninger gør dels designet smagfuldt og stilrent, og dels sikrer de, at sengetøjet ikke ryger af i løbet af natten.

Sengetøj fra Pine Cone – noget for enhver smag

Pine Cone tilbyder altid noget for enhver smag, og sengetøjet findes i flere forskellige varianter. Signature Apples smukke, grønne design er blødt og behageligt for øjnene, og det passer perfekt både i størrelsen til barnets sovested. Bestil i dag, og husk, at liams.dk garanterer dig billig og hurtig levering.

Mangler du yderligere inspiration til børneværelset? Så tjek 3-fold madrasserne fra by KlipKlap, der kombinerer komfort med et væld af forskellige brugsmuligheder.