Spar 35 %
DKK 356,85
DKK 549,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Dynebetræk: 97 x 137 cm. Pudebetræk: 37 x 42 cm.

Junior sengetøjet fra Pine Cone giver dit barn de allerbedste omstændigheder for en god nattesøvn. Sengesættet er økologisk og fremstillet i det blødeste GOTS-certificerede bomuld. Der findes sæt for enhver smag, og med Herd/Flow Shark-varianten vil du kunne tilføje børneværelset et strejf af både afdæmpet, sjovt og stilsikkert design.

Søvn er uundværligt og særligt vigtigt for de mindste. Børn sover rigtig meget, og deres velbehag og udviklingsmuligheder er i høj grad afhængig af en god nattesøvn.

Pine Cones sengetøj giver dit barn de bedste forudsætninger for at sove godt. Sengetøjet er produceret i Danmark og har mange fordele

  • Skabt af lækkert bomuldssatin
  • GOTS-certificeret økologi
  • Smart og smagfuldt design

Diskrete og sikre lukninger

Sengetøjet fra Pine Cone er fremstillet med øje for den mindste detalje. Dynebetrækket lukkes med en lille sløjfe i bunden, og hovedpudebetrækket lukkes med en skjult lynlås. Disse løsninger sikrer, at betrækkene ikke ryger af, når barnet sover. Barnet kan derfor ikke blive viklet ind i det, og dyne og pude er samtidig beskyttet mod snavs, savl og ”små uheld” i løbet af natten. 

Vælg junior sengetøjet fra Pine Cone i dine yndlingsfarver

Uanset om du foretrækker det meget kulørte eller det mere diskrete udtryk, findes der et Pine Cone sengesæt til dit barn. Sættet her – Herd/Flow Shark – demonstrerer, at kombinationen af sort og hvid bestemt ikke behøver at være kedelig. Bestil i dag, og husk, at du på Liams.dk altid er sikker på hurtig og billig levering.

Mangler din baby en soveven? Så tjek vores store udvalg af bamser.