Spar 35 %
DKK 356,85
DKK 549,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Dynebetræk: 97 x 137 cm. Pudebetræk: 37 x 42 cm.

Sengetøjet fra Pine Cone er skabt med dét formål at give dit barn den allerbedste nattesøvn. Sengetøjet er lavet af GOTS-certificeret bomuld, og det leveres i et stofnet, som også er økologisk. Uanset din smag, findes der et sæt Pine Cone sengetøj for dig og dit barn, og Herd/Flow Honeys varme og beroligende farvekombination vil helt sikkert vække glæde i børneværelset.

Søvn er altafgørende for små børns velbefindende og for deres evne til at vokse og udvikle sig. En stor del af deres tid går med at sove, og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at de har gode forhold om natten. 

Sengetøjet fra Pine Cone er fremstillet særligt til dig, der vil sikre den allerbedste nattesøvn for dit barn. Sengetøjet er dansk produceret, og det giver mange forskellige fordele

  • Økologisk og GOTS-certificeret 
  • Produceret i lækkert bomuldssatin
  • Har et stilrent og sikkert design

Fokus på detaljen

Selv efter vask, vil Pine Cones sengesæt forblive ultrablødt, og det er designet med blik for detaljen. Dynebetrækket lukkes med en diskret sløjfe i bunden, og pudebetrækket med en skjult lynlås. Designet er på én gang stilrent og sikkert, og det forhindrer sengetøjet i at ryge af, når barnet sover.

Sengetøj fra Pine Cone findes i mange varianter

Pine Cones sengesæt findes i flere varianter. Herd/Flow Honey-varianten er lavet i en varm, korngul farve, som nok skal live rummet op og bringe glæde til både dit barn og til dig. Bestil i dag, og husk, at du på liams.dk altid får billig og hurtig levering.

Trænger babyværelset også til en ny seng? Så suppler sengetøjet med en smuk seng fra Sebra.