Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
Spar 35 %
DKK 421,85
DKK 649,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Lavet med økologisk bomuld og økotex skum. 15 x 45 x 45 cm. Farve: Dark Grey-Salt

Pine Cone Wedge – Happy Play Skummøbler er udviklet med fokus på børns motoriske udvikling og kreative leg. Uanset om du planlægger en stille stund eller en livlig eftermiddag, kan dette skummodul bruges, for det rummer et væld af funktionsmuligheder. Skumfyldet er lavet uden skadelige kemikalier, og betrækket er fremstillet af maskinvaskbart og 100 % økologisk bomuld. 

Det pladsbesparende behov er ofte stort i børnefamilier. Derfor har Pine Cone udviklet en serie af multifunktionelle skummøbler, som giver dig og dit barn mulighed for lidt af hvert. Dette fine Wedge-modul er lille og praktisk i størrelsen, og det har mange fordele

  • Betræk fremstillet i maskinvaskbart og økologisk bomuld
  • Skumfyld lavet helt uden skadelige kemikalier
  • Multifunktionelt design giver talrige brugsmuligheder 

Høj funktionalitet med Pine Cone Wedge – Happy Play Skummodul

Wedge-modulet fra Pine Cone kan bruges til mange ting.

Da det løfter barnet fra gulvet i en lille og blid vinkel, vil skummodulet gøre det lettere for dit barn at lære at ligge på maven.

Modulet kan også bruges som rygstøtte, pude, ekstra armlæn i sofaen eller noget helt fjerde.

Står eftermiddagen på leg og hulebyggeri, kan det desuden nemt kombineres med de andre skummøbler i serien fra Pine Cone.

Behageligt og stilrent materiale 

Små børn er ofte mere udsat for allergener end voksne. Derfor er det vigtigt, at du omgiver dem med ordentlige materialer. Pine Cone tager selvfølgelig højde for denne problematik, og derfor har de fremstillet skummøblets betræk i blødt økologisk bomuld. 

Hvad end din boligstil er spraglet og farverig eller rolig og afdæmpet, vil Wedge-modulet fra Pine Cone passe ind, og det stilrene design gør, at du snildt kan placere det både i stuen og i børneværelset.

Det fine, prikkede mønster på modulets flade side vil henrykke de mindste. Du kan få møblet i både en lys og en mørk farvevarianter.

Bestil i dag, og husk, at du ved køb af dette møbel er garanteret hurtig levering på liams.dk.

Mangler du yderligere inspiration til indretningen af børneværelset? Så tjek også vores brede udvalg af knager og hylder.