OPHØRSUDSALG - MINIMUM 35% RABAT PÅ NÆSTEN* ALT - HAR DU FUNDET NOGET DU KAN LI'? Vi har få på lager tilbage af hver, så vente ikke for længe
Spar 35 %
DKK 486,85
DKK 749,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Pine Cone Moon – Happy Play Skummodul giver familien mulighed for lidt af hvert. Møblet kan bruges til at træne dit barns balanceevne, det kan anvendes som et ekstra armlæn i sofaen, og det kan nemt kombineres med de andre skummøbler fra Pine Cone. Betrækket er fremstillet i 100 % økologisk og maskinvaskbart bomuld, som virker behageligt mod huden og derved optimerer barnets komfort.

For mange forældre kan pladsmangel være lidt af en udfordring. Ofte flyder hjemmet nemlig over med vasketøj, legetøj og andre ting til de mindste. Derfor har Pine Cone udviklet en serie af multifunktionelle skummøbler, som giver familien et væld af forskellige brugsmuligheder.

Mange fordele ved Pine Cone Moon – Happy Play Skummodul

Det fine Moon-modul fra Pine Cone har ligesom Pine Cones skummøbløer flere fordele

  • Det stilrene og smagfulde design passer ind i enhver boligstil
  • Betrækket er fremstillet i 100 % økologisk bomuld
  • Skumfyldet er lavet helt uden brug af skadelige kemikalier

Små børn er meget modtagelige for allergener, og derfor er det naturligvis vigtigt, at de omgives af sunde og hygiejniske materialer. Pine Cones skummodul er udviklet specifikt med øje for den problematik, da det er økologisk og altså uden skadelige kemikaler.

Hygiejnen behøver du heller ikke at bekymre dig om, for betrækket kan nemt maskinvaskes ved 30° C.

Høj funktionalitet og stilrent design 

Alle skummøblerne fra Pine Cone er designet med fokus på børns motoriske udvikling og kreative leg, og Moon-skummodulet kan bruges til mange ting.

Ved at placere møblet med den runde side nedad, kan du hjælpe dit barn med at træne balanceevnen. Vender du det om, kan det bruges som forhindringsbane eller tumleplads, og du kan tilmed lægge det i sengen eller sofaen, hvis du mangler en ekstra pude eller et armlæn.

Pine Cone Moon – Happy Play skummodul giver dig mere end blot en praktisk løsning. Det smukke og stilrene design vil passe ind i enhver boligstil, og du kan glæde dig ved, at møblet både findes i en mørk og en lys farvevariant.

Bestil i dag, og husk, at liams.dk garanterer dig både hurtig og billig levering.

Mangler du fortsat inspiration til dit barns legetid? Så kan du vælge at supplere skummøblet med ét af vores mange legegulve.