OPHØRSUDSALG - MINIMUM 35% RABAT PÅ NÆSTEN* ALT - HAR DU FUNDET NOGET DU KAN LI'? Vi har få på lager tilbage af hver, så vente ikke for længe
Spar 35 %
DKK 974,35
DKK 1.499,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Farve: Light Grey-Salt

Pine Cone Circle – Happy Play skummøblet er udviklet særligt med øje for det pladsbesparende behov, der ofte er til stede i mindre hjem. Møblet giver dig mange anvendelsesmuligheder, og det kan både bruges som seng, sofa og legeplads. Kun fantasien sætter grænser, og skummøblet er fremstillet i et lækkert og skånsomt materiale, der selvfølgelig kan maskinvaskes. 

Pladsmangel er et problem i langt de fleste hjem, og særligt for børnefamilier kan det være en udfordring at finde plads til det hele.

Mange forældre kan genkende situationen, hvor hjemmet nærmest ser ud til at flyde over med de mindstes legesager. Derfor har Pine Cone udviklet et møbel med flere funktioner. Pine Cone Circle – Happy Play Skummøbel giver dig og dit barn mulighed for lidt af det hele. Derforuden giver det jer også et væld af andre fordele

  • Betræk fremstillet i 100 % økologisk og maskinvaskbart bomuld
  • Certificeret skumfyld lavet helt uden skadelige kemikalier
  • Lækkert og afdæmpet design, der passer ind i enhver boligstil

Mange muligheder med Pine Cone Circle – Happy Play skummøbel

Hvad end I ser frem til en rolig aften eller en dag med sjov og leg, vil Pine Cones skummøbel fint kunne tjene formålet. Udslået måler skummøblet 90 cm i diameter.

Hvis barnet er søvnigt, kan den runde madras foldes helt ud og bruges som seng. Er det tid til hyggelæsning, kan madrassens ene halvdel benyttes som rygstøtte.

Møblets muligheder er mange, og du behøver ikke at bekymre dig om rengøringen. Betrækket tåler maskinvask ved 30° C, og det lækre, økologiske bomuldsmateriale er desuden behageligt mod huden. 

Smagfuldt og stilrent design

Med Pine Cone Circle – Happy Play Skummøbel tilbydes du mere end blot en praktisk løsning.

Alle hjem er forskellige, og Pine Cones foldemadras har derfor et afdæmpet og stilrent design, som vil passe ind, uanset om du stiller den i børneværelset eller i stuen. Møblet findes i både en mørk og en lys variant, og det vil garanteret vække glæde derhjemme og optimere familiens sociale samvær.

Bestil i dag, og husk, at du ved køb af dette møbel får hurtig og gratis levering på liams.dk.

Mangler du fortsat inspiration til indretningen af dit hjem? Så tjek vores brede udvalg af børnemøbler.

 

BEMÆRK!

Billedet viser flere modeller, men det du køber er en rund skummadras med diameter på 90 cm., som kan foldes 4 steder.