Spar 35 %
DKK 246,35
DKK 379,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Måler 80 cm i bredden, 60 cm i længden foran og 65 cm bagpå.

Ponchoen fra Pine Cone er skabt til de 2-4-årige, og den er perfekt, når der er brug for en hurtig og varm beklædning. Den er lavet af økologisk og GOTS-certificeret bomuldsvaffel, og den kan både maskinvaskes og tørres i tørretumbler. Ponchoen er perfekt til børn, der elsker at blive pakket blødt og varmt ind efter et badet.

En poncho kan være brugbar i mange forskellige situationer. Uanset om I nyder en kølig efterårsaften i haven inden sengetid eller en lun dag på stranden, vil modellen fra Pine Cone helt sikkert vække glæde hos de mindste. Pine Cones ponchoen tilbyder nemlig både komfort og kvalitet.

Mange fordele med en Pine Cone Poncho   

Ponchoen fra Pine Cone er onesize. Den er lavet specielt til børn i alderen mellem 2 og 4 år. Ponchoen har flere fordele:

  • Fremstillet af blødt bomuldsvaffel
  • Økologisk og GOTS-certificeret
  • Tåler maskinvask og tørretumbler

Fine detaljer

Pine Cones poncho er både praktisk og designet med fokus på smukke detaljer.

Hætten er udstyret med en fin og diskret kvast, og ponchoen har en lille lomme på forsiden, hvor barnet kan varme hænderne efter et langt bad, gemme den lille yndlingsdinosaur eller sutten.

Passer denne farvevariant ikke dig og dit barn, findes ponchoen også i andre farver.

Bestil i dag og husk, at liams.dk altid garanterer dig billig og hurtig levering.

Ponchoen kan vaske ved 40° C og tørres i tørretumblere ved lav varme. Skal der snart vaskes tøj derhjemme? Så tjek også vores store udvalg af økologiske vaskemidler.