Spar 35 %
DKK 194,19
DKK 298,75

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Babyhåndklædet fra Pine Cone er GOTS-certificeret og lavet af 100 % økologisk bomuldsvaffel. Håndklædet er både behageligt og praktisk, og det lette stof gør det nemt at få tørret barnet i alle folder og at pakke barnet ind i. Håndklædet måler 100 x 100 cm. Den smukke, sarte farve passer perfekt til den nordiske indretningsstil.

Babyer har sart hud, og derfor bør du altid tænke over, hvilke stoftyper du bruger, når du har at gøre med de små. Dette taget i betragtning har Pine Cone udviklet et babyhåndklæde, som giver dig og dit barn flere forskellige fordele

  • Lavet af lækkert og blødt bomuldsvaffel
  • 100 % økologisk og GOTS-certificeret
  • Skabt i et smukt og praktisk design

Nemt til vask

Babyers har tit folder og steder, der kan være en udfordring at få tørret ordentligt efter et bad. Og fugtig hud kan give gener. Pine Cones babyhåndklæde er lavet I et let stof, som gør det nemt for dig at komme ind alle vegne uden at skabe ubehag for barnet.

Du behøver heller ikke bekymre dig meget om vask af håndklædet, for det kan både maskinvaskes og tørres i tørretumbler ved lav varme. 

Smukt designet baby håndklæde fra Pine Cone

Som forælder kan du ikke få for mange håndklæder, især ikke hvis familien er stor.

Babyhåndklædet fra Pine Cone er fremstillet i flere forskellige farvevarianter, som du også kan finde her på Liams.dk.

Bestil i dag, og husk, at liams.dk altid garanterer dig billig og hurtig levering.

Mangler du fortsat udstyr til din babys badetid? Så suppler babyhåndklædet med ét eller flere produkter fra vores store udvalg af babypleje