Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)

Skal kommodeskuffen i børneværelset opdateres med nyt, blødt sengetøj til baby eller junior? Eller skal der nye, flotte håndklæder af absolut bedste kvalitet på hylderne i badeværelset? Hvis du går op i økologi og bæredygtighed, finder du sikkert noget lækkert i vores spændende udvalg af produkter fra danske Pine Cone.

Pine Cone producerer smukke boligtekstiler og unikt interiør til specielt børn. Kvaliteten er høj, og design og udtryk er enkelt og stilsikkert. Det gør det nemt at indrette sig med de fantastiske produkter i de fleste hjem, hvor fokus er på at gøre omgivelserne både smukke og funktionelle. Alle tekstiler er økologiske og GOTS-certificerede.

 

Læs mere
Pine Cone Noelle Mini Rygsæk

Pine Cone Noelle Mini Rygsæk

299,-194,-
Spar 35%
Pine Cone Molly Hunde Bamse

Pine Cone Molly Hunde Bamse

199,-129,-
Spar 35%
Pine Cone My Hunde Bamse

Pine Cone My Hunde Bamse

199,-129,-
Spar 35%

Pine Cone junior sengetøj Herd/Honey

549,-357,-
Spar 35%

Pine Cone junior sengetøj Herd/Shark

549,-357,-
Spar 35%

Pine Cone junior sengetøj Champagne Old Rose/Angel

549,-357,-
Spar 35%

Pine Cone junior sengetøj Champagne Ocean/Mineral

549,-357,-
Spar 35%

Pine Cone junior sengetøj Signature Viol

549,-412,-
Spar 25%

Pine Cone junior sengetøj Signature Apple

549,-357,-
Spar 35%

Pine Cone baby sengetøj Herd/Shark

449,-292,-
Spar 35%

Pine Cone baby sengetøj Champagne Old Rose/Angel

449,-292,-
Spar 35%

Pine Cone baby sengetøj Champagne Ocean/Mineral

449,-292,-
Spar 35%

Pine Cone baby sengetøj Signature Viol

449,-292,-
Spar 35%

Pine Cone baby sengetøj Signature Apple

449,-292,-
Spar 35%
Pine Cone Happy Play Wedge Dark Grey-salt

Pine Cone Happy Play Wedge Dark Grey-salt

649,-422,-
Spar 35%
Pine Cone Happy Play Wedge light Grey-salt

Pine Cone Happy Play Wedge light Grey-salt

649,-422,-
Spar 35%
Pine Cone Happy Play Moon Light Grey-Salt

Pine Cone Happy Play Moon Light Grey-Salt

749,-487,-
Spar 35%
Pine Cone Happy Play Circle Light Grey-Salt

Pine Cone Happy Play Circle Light Grey-Salt

1.499,-974,-
Spar 35%
Pine Cone Baby Poncho Old Rose

Pine Cone Baby Poncho Old Rose

379,-246,-
Spar 35%
Pine Cone baby håndklæde Waffle Old Rose

Pine Cone baby håndklæde Waffle Old Rose

299,-194,-
Spar 35%
Pine Cone stofbleer Shark 2 pak

Pine Cone stofbleer Shark 2 pak

129,-84,-
Spar 35%
Pine Cone foldbar opbevaringskasse stor

Pine Cone foldbar opbevaringskasse stor

249,-162,-
Spar 35%

Pine Cone – dansk kvalitetsdesign

Det er blevet mere end bare end kortvarig trend at indrette sig med bæredygtige og økologiske materialer. Går du også stadigt oftere efter denne type produkter, er du kommet til det helt rette sted.

Design, økologi og bæredygtighed er omdrejningspunktet, når der udvikles nye produkter hos Pine Cone. Det er svært ikke at blive begejstret for de mange fantastiske produkter fra det danske brand. Det er design og innovation, når det er allerbedst.

Inspirationen fra dansk designtradition, hvor enkelthed og funktionalitet går hånd i hånd, fornægter sig ikke. Mange af brandets produkter er holdt i et næsten minimalistisk design med rene linjer, lyse og afdæmpede og nedtonede farver, der passer perfekt ind i moderne nordisk boligindretning.

Det er derfor nemt at indrette sig med de lækre håndklæder, flotte tæpper, finurlige skummøbler og det bløde sengetøj, simpelthen fordi det både pynter og er praktisk-funktionelt.

Økologi og bæredygtighed

Det er naturligvis vigtigt at passe på sin familie og give både store og små de bedste betingelser for at fungere optimalt. Her spiller et godt helbred naturligvis en stor rolle. Desværre kan det være svært helt at undgå kemikalier og stoffer, der er skadelige for helbredet.

Heldigvis findes der virksomheder som Pine Cone, der er kompromisløse, når det handler om at producere miljømæssigt og socialt ansvarligt. Når du vælger et af deres produkter her fra shoppen, får du for det første økologiske produkter af høj kvalitet, og produkter, der er helt og aldeles frie for sundhedsskadelige stoffer og farlig kemi. Det er naturligvis betryggende og noget, som stadigt flere familier efterspørger.

GOTS-certificerede produkter

Hos Pine Cone designes alle produkter in house i Danmark, og de smukke tekstiler og materialer er produceret på en GOTS-certificeret fabrik i Indien.

GOTS (Organic Textile Standard) – er en certificering inden for tekstiler, der garanterer, at et produkt er økologisk og produceret miljømæssigt og socialt ansvarligt. Der må f.eks. ikke være anvendt tungmetaller, nikkel, krom, PVC, formaldehyd, aromatiske opløsningsmidler og nanopartikler i produktionen.

Køber du sengetøj, håndklæder eller stofbleer fra Pine Cone, er du derfor sikret fantastiske produkter, som du trygt kan bruge til dit barn uden at skulle bekymre dig om negative følger eller konsekvenser for dets helbred.

Æstetik og funktionalitet

Når du kigger dig om i det spændende udvalg, vil du ikke kunne undgå at blive begejstret over de mange dejlige produkter. I virksomheden er der stor fokus på at få det æstetiske udtryk til at gå op i en højere helhed med det praktisk-funktionelle. Der skal med andre ord være både noget flot og lækkert at se på, og det skal kunne bruges nemt og bekvemt i familiens dagligdag.

Naturlig produktion, nordisk design og nyttigt-funktionelle produkter kendetegner virksomheden – alt sammen dog med et innovativt tvist, der giver et frisk pust ind i boligen. Alt foregår med kærlighed og passion – lige fra idéudvikling ved skrivebordet og til selve produktionsprocessen – og med ønsket om at skabe rene produkter af høj kvalitet.

Virksomhedens første kollektion blev lanceret i foråret 2019 og er blevet modtaget positivt og med stor begejstring.  Med den store efterspørgsel, der er på bæredygtigt, dansk interiør i lækkert design og af høj kvalitet, er der ingen tvivl om, at der er meget at se frem til og glæde sig over fra Pine Corn fremover.

Find dine favoritter her i shoppen

Hos Liam & OS er vi klar over, at bæredygtighed og økologi er gået hen og blevet meget mere end en midlertidig trend. Ønsket om at kunne få rene produkter, der er frie for sundhedsskadelige kemikalier, til sit barn er vokset betragteligt.

For at kunne imødekomme dette holder vi naturligvis et vågent øje med, hvad der foregår på markedet inden for bæredygtige og økologiske produkter og udvider og opdaterer vores faste sortiment med det, som opfylder vores krav. Derfor har vi naturligvis også flere af Pine Corns dejlige produkter på hylderne.

Kig dig om, og find en eller flere favoritter fra det danske mærke her i shoppen. Har du brug for lidt inspiration, finder du det sikkert også herinde. Du har som altid 30 dages returret på din bestilling.