Spar 20 %
DKK 183,20
DKK 229,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

SIO Complete fra Petit Lulu - en lækker Ai2 stofble

SIO står for "Snap in One" og hentyder til, at du knapper hele den sugende ble-del ind i et vandtæt cover/PUL.

Dette er et sæt med ét one-size cover og et SIO Basic PLUS indlæg - begge dele kan købes enkeltvis, men i dette sæt sparer du 95 kr. i forhold til at købe delene hver for sig.

Denne stofble er en one-size ble og passer til de fleste børn på 4-15 kg. 

Coveret er vandtæt og kan indstilles i 3 størrelser - small, medium og large - takket være de monterede knapper. Coveret har flece ved livet og i benåbningerne, som sikrer at barnets sarte hud er beskyttet og ikke blivere irriteret. Fleecen hjælper desuden med, at der ikke lækkes fra bleen. 

I coveret knappere du den sugende del, som hedder SIO basic PLUS. 

Det er en særlig ble-indsats som består af en base og et ekstra langt indlæg. Ble indsatsen hedder SIO basic, og består af 60% bambus og 40% bomuld og har 4 lag bambus, som suger rigtig godt. Indsatsen har desuden "vinger" omkring benåbningerne, som sikrer, at coveret ikke bliver beskidt og kan genbruges. 

Det ekstra indlæg som følger med består af bambus og bomuld og har 3 lag sug. Det er perfekt til at bruge som ekstra sug og kan foldes dobbelt så det giver 6 ekstra lag sug. Det kan også foldes trippel og lægges ved tissezonen - sammen med selve ble-indsatsen giver det 13 lag sug i alt, hvilket er rigtig meget for en stofble.

Denne ble fra Petit Lulu er altså perfekt til stortissere og fungerer også rigtig godt som natble. 

Pga. den smarte udformning og den store sugeevne, betyder det at du ofte kan genbruge selve coveret omkring 3-5 gange, så ved bleskift skifter du blot selve indsatsen og genbruger coveret. 

Petit Lulu SIO Complete til nyfødte

SIO Complete kan også bruges til nyfødte og helt små babyer. Her bruger du kun selve ble-indlægget, SIO basic, som også kan bruges i Petit Lulus Newborn covers, hvis man ønsker et lidt mindre cover til de helt små i starten af bletiden. 

På et tidspunkt føler du måske ikke, at SIO basic ble delen suger nok, også kan du begynde at bruge det lange indlæg som følger med. 

Vask af SIO Complete

Vask af blecoveret: 60 grader og ingen tørretumbling - det kan skade PUL'en som er dét der gør bleen vandtæt. 

Vask af indlæg/indsats: 60 grader og bør heller ikke tørretumbles, men tåler dog svag varme. Vi anbefaler dog at indlægget hænges op og ikke tumbles.