Spar 25 %
DKK 126,75
DKK 169,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Denne onesize formsyet stofble fra Petit Lulu suger virkelig godt og kan bruges både dag og nat. 

Du får en ble, et langt booster indlæg og en fleece liner i dette sæt. 

Selve bleen passer til de fleste børn fra 4-15 kg. Den er god til både tynde og tykke lår, og kan indstilles til størrelserne small, medium og large ved hjælp af de monterede knapper udenpå bleen. 

Yderst på bleen er der et blødt lag bomulds jersey, og indvendigt er der bambus og blødt bomuldsfrotte.

Kanterne i bleen er bløde og lækre og vil ikke irriterer den sarte baby hud. Desuden sikrer elastik i kanterne, at der ikke opstår lækage. 

Velsugende one size ble

Der medfølger et langt booster indlæg, som knappes fast i bleen med 2 knapper og bruges foldet i bleen. Indlægget har 3 lag sug - foldet altså 6 lag. Selve bleen har i sig selv 3 lag sug, så det giver i alt 9 lag sug, hvilket er meget for en stofble, og godt til de fleste. Hvis du skal bruge ekstra meget sug, kan du vælge at folde det lange booster indlæg i 3 lag og ligge det der hvor baby tisser - hvilket giver i alt 12 lag sug, som er rigeligt til en natble. 

Sidst men ikke mindst medfølger der også 1 fleece liner. Den suger ikke i sig selv men sørger for at fange afføring og desuden hurtigt lede tis væk og ned til de sugende lag. Barnets numse vil altså altid føles tør.

Denne formsyede onesize ble fra Petit Lulu skal bruges sammen med et ble cover - enten i PUL eller uld. Du kan se Petit Lulus one size covers her.

Dog kan den bruges i kortere perioder i løbet af dagen uden cover, da den er meget velsuende. Specielt hvis i hygger i haven en varm sommerdag vil det være oplagt at bruge bleen uden cover, da det giver stor bevægelsesfrihed for barnet og super åndbarhed. 

Vask af Petit Lulus formsyet ble

Bleen kan vaskes ved 60 grader. Vi anbefaler ikke at tørretumble bleen. Lad max bleen ligge i 2 dage før vask.