Spar 20 %
DKK 167,20
DKK 209,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Fantastisk stofble til nat fra Petit Lulu

Her får du en ble med fantastisk sug. Den er perfekt til natten for større babyer. Det er en one size ble - men til den lidt større side - og Petit Lulu skriver at den dur til babyer fra 7 til 16 kg. 

Denne formsyet ble som kan indstilles i 3 størrelser med knapper, har en god pasform og passer til både tykke og slanke lår. Den har usynlig elastik i kanterne, som er blødt og ikke strammer - men sikrer at der ikke sker lækager. 

Denne ble kræver et vandtæt lag yderst - fx. et blecover eller uldbukser. 

Selve bleen består af bomuld og elasten yderst. Det inderst lag mod babys hud består af 60% velsugende bambus og 40% økologisk bomuld - allerede her har du 3 gode lag sug.

Der medfølger et langt indlæg, et kortere indlæg og en fleece liner.

Det lange indlæg består af 3 lag sug i bambus og økologisk blødt bomuld. Det lange indlæg kan foldes og ligges i tissezonen så det giver flere lag sug. 

Det lille indlæg kan bruges til at booste der hvor baby tisser mest og består af 4 lag velsugende bambus og økologisk bomuld. 

Denne ble er altså for stor-tisserne - og kan holde tørt hele natten. Hvis du folder det lange indlæg i 3 og bruger booster indlægget kan du i alt komme op på 16 lag sug. 

Fleece lineren, der også medfølger, er perfekt til at fange afføring, og skal ligge øverst i bleen, tættest på barnets hud. Det er også godt til at holde baby tør og sørger for at lede tis hurtigt væk fra huden og ned i alle de mange lag sug. 

Vask af Maxi Night bleen fra Petit Lulu

Liams.dk anbefaler at du ikke lader brugte bleer ligge i mere end 2 dage. Maxi Night bleen skal vaskes ved 60 grader og må ikke tørretumbles. Brug gerne vaskemiddel med afkalkning, fx. Ulrich Natürlich, da det sikrer minimal sæbeophobning i dine bleer.

Når du køber en ny stofble skal den vaskes mange gange - op til 10 gange - før den suger optimalt. Du kan hjælpe det lidt på vej ved at ligge indlæggene i vand i 12-24 timer før du vasker dem første gang.