Spar 30 %
DKK 118,30
DKK 169,00
Lukning: Velcro
Størrelse: Onesize (4-15 kg)
Materiale: Polyester/fleece

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Dette lækre blecover fra Petit Lulu er onesize og passer til de fleste børn imellem 4 og 15 kg - selvfølgelig alt efter barnets proportioner.

Coveret er lavet med knapper udenpå, så du nemt kan justere størrelsen, så det passer dit barn bedst muligt.

Det er lavet i vandtæt og åndbart PUL med blødt og behageligt fleece i benkanterne og ved livet. Det sikrer at huden på dit barn ikke bliver irriteret, rødt og får mærker efter bleen. Desuden sikrer det at selve coveret sidder sidder godt og tæt og ikke lækker.

Petit Lulus Oneszie blebukser findes med knapper ellere velcro som lukning. For at forlænge coverets holdbarhed, er dem med knapper forstærket af et ekstra lag stof ved knapperne, og dem med velcro er forstærket med et ekstra lag PUL under velcro'en.

Hvornår kan blecoveret bruges?

Disse blebukser fra Petit Lulu kan bruges over stort set alle former for stofbleer. De har en medium bred pasform og passer over helt gammeldags stofbleer, prefolds og alle andre former for moderne stofbleer. Coveret er desuden udstyret med knapper indvendigt som passer perfekt sammen med Petit Lulus SIO indlæg - et smart og meget velsugende indlæg/ble, hvor du nemt knapper hele den sugende del af bleen ud og ind af coveret.

Hvis du er ny i stofble verden og er i tvivl om, hvornår man bruget et blecover og hvad PUL er, så læs mere på siden med alle vores blecovers.

Vask af Petit Lulu PUL cover

Coveret skal vaskes ved 60 grader. Undgå desuden at tørretumble coveret, da varmen fra tumbleren langsomt vil ødelægge den vandtætte PUL - også har du et blecover som slet ikke er vandtæt mere. Generelt når du vasker stofbleer er det vigtigt, at du ikke overfylder din vaskemaskine, da du ellers kan risikiere, at bleerne ikke bliver rene.

Lad maximalt coveret ligge 2 dage inden vask.