Spar 25 %
DKK 164,25
DKK 219,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Unik AIO one size lommeble fra Petit Lulu

Denne lommeble fra Petit Lulu er en onesize ble med massere af sug, og passer de fleste babyer fra 4-15 kg. Den justeres nemt i størrelsen ved hjælp af knapper, og kan tilpasses til 3 størrelser.

Yderst er der en skal af vandtæt PUL og på indersiden er den foret med blødt økologisk bomuld. Rundt i alle kanter på bleen er der blødt fleece som sikrer at bleen ikke gnaver eller giver dit barn mærker. 

Inderst er der blødt, lækkert økologisk bomuld mod din babys hud - her er monteret en "lomme", heraf navnet lommeble. I lommen lægger du indlæggene med sug - der medfølger et langt indlæg, som kan foldes flere gange for at opnå flere lag sug, og et kortere indlæg som kan bruges til at booste sugeevne der hvor barnet tisser. 

Petit Lulus lommeble er unik på markedet fordi den er syet således at der ikke kan trække væde ud til fleecen i benkanten - dette sikrer at fleecekanten ikke kan blive våd.

Du kan bruge alle Petit Lulus indlæg i denne ble - også SIO basic og de andre SIO indlæg fra Petit Lulu.

Til natbrug anbefaler Petit Lulu at du kombinerer de medfølglende indlæg med SIO Basic start eller plus indlæg

Materialer

Ydre lag: 100% polyester med PUL og fleece i alle kanter

Inder lag: 100% økologisk bomuld

Indlæg: 60% bambus og 40% økologisk bomuld

 

Vask af Petit Lulu lommeble

Liams.dk anbefaler at du højst har dine lommbleer liggende i 2 dage før du vasker dem. Vask ved 60 grader - gerne med sæbe der indeholder afkalkningsmiddel. Det sikrer at mindst muligt sæbe ophober sig i bleen.

Brug ikke tørretumbler - det kan skade PUL'en og det vandtætte lag på bleen. 

HUSK at vaske dine bleer et par gange inden brug. Det kan kræve op til 10 vaske før den suger optimalt. Det kan hjælpe at ligge indlæggene i vand i 12-24 timer inden første vask.