•   Gratis og hurtig levering
TILBUD PÅ BELOVED SLINGS - SPAR 20% PÅ ALLE BELOVED SLINGS MED RABATKODEN BELOVED

En onbuhimo - også kaldet en onbu - er en slags bæresele uden et hoftebælte. Du placerer simpelthen barnet i panelet og tager den på som en rygsæk.

Jeg vil ikke anbefale at bruge den til frontbæring, mave mod mave. Det kan sagtens lade sig gøre, men det er svært at bære dit barn højt nok i en frontbæring med en onbu. 
Det er vigtigt at du bærer højt når du bruger en onbuhimo, da presset på dine skuldre ellers vil blive for stort og du vil blive for hurtigt træt. Barnet skal altid kunne se udover dine skuldre.

Bæreredskabet kan først bruges når barnet selv kan holde hovedet, da der ikke er nogen smart måde at få barnet om på ryggen imens hovedet støttes. 

Hvornår er det en god ide at bruge en onbu?

Der er flere tidspunkter, hvor jeg synes at en onbuhimo er god:

1. Til hurtige op og ned - handleture, lufthavne osv. Alle de tidspunkter hvor du også ville bruge din ringslynge. Når du henter børn, laver mad osv.

2. Til gravide - da der ikke er noget mavebælte der skal spændes er den god til den gravide mave.

3. Til tandem bæring - igen fordi den fylder så lidt, da mavebæltet ikke eksisterer. 

4. Til korte gåture. En onbu er ikke altid det bedste valg til lange gåture, da vægten er i skuldrene og ikke fordeles som ved mange andre bæreredskaber. Ha' den altid i tasken - den fyler ingenting - den er perfekt til din tumling som ikke helt kan beslutte sig for om han vil gå eller bæres.

Oftes findes de i en standard størrelse og en toddler størrelse. Standard går som regel til de fleste børn, da panelet kan spændes ind og ud så det passer. 

 

Bær din baby korrekt nyhedsbrev - Liams.dk

Vind en baby- eller junior dyne!

Hver måned trækker jeg lod blandt alle der er tilmeldt mit nyhedsbrev. Vær den første til at få mine nyheder, tilbud, tips og tricks.
Nej tak – jeg hader tilbud og gode råd

Tak fordi du vil følge med - vi snakkes ved. Hilsen Lea

Skriv til os her

Chat med os