JULE RABAT - 5% RABAT PÅ ALT - OGSÅ NEDSATTE. BRUG KODEN JUL5 Kan ikke kombineres med andre rabatkoder.

Det er altid en god idé at vælge økologisk, men det især en god idé, når det har med børn at gøre, og/eller når det er produkter, der skal være tæt på huden – især i længere tid ad gangen. Som f.eks. sengetøjet – dyner, puder og lagener. Vi tilbringer mange af døgnets timer i sengen – voksne, men i særdeleshed børnene.

Her hos Liam & OS har vi kun økologiske lagener, og de er alle GOTS certificerede, hvilket sikrer dig et lagen, der er produceret på en miljømæssig og socialt ansvarlig måde.

Når du vælger økologisk, er du sikker på, at det er fri for kemi, hvilket også er med til at mindske risikoen for allergi.

Læs mere

Økologiske lagener i alle størrelser

Hos Liam & OS finder du økologiske lagener i næsten alle størrelser. Her er til liften, til vuggen, til barnevognen, til tremmesengen, til juniorsengen og til voksensengen.

Hvis du køber et af vores startsæt til baby- eller juniorsengen, får du alt, hvad du behøver for at kunne redde behageligt op til den lille – altså både madras, rullemadras og lagener.

Alle lagenerne hos Liam & OS har elastik rundt i kanten, så de sidder fast på madrassen, næsten lige gyldigt hvor uroligt barnet – eller du selv – ligger.

Alle lagenerne er uden farve og er heller ikke blegede. De er naturligvis i en god kvalitet, der er nemme at vaske og tørre og har en behagelig blødhed.

Økologisk sengetøj

Når du har et økologisk lagen, er det meget nærliggende at købe økologisk sengetøj i det hele taget. Hos Liam & OS finder du både økologiske baby- og juniordyner samt økologiske puder. Alt samme i samme høje kvalitet.

GOTS certificeret lagener

Som nævnt er alle vores lagner GOTS certificerede. GOTS står for Global Organic Textile Standard, som er en certificering, der er udviklet af ledende, internationale certificeringsorganer.

Certificeringen sikrer et produkt med høje kvalitetskriterier lige fra den første økologiske såsæd og høst til en miljømæssig forsvarlig forarbejdning med social ansvarlighed. Så her er tale om et produkt, der har høj bæredygtighed.

Billige lagener

Er du på udkig efter økologiske lagener af høj kvalitet til en lav pris, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få vores eksklusive tilbud i din indbakke. Alt du skal gøre er at oplyse os din e-mail-adresse i feltet her nederst på siden og klikke på knappen, så sender vi nyheder, tilbud og gode tips til dig og din baby.

Du kan også følge os på Facebook, hvor du ligeledes får gode tilbud, idéer og nyheder og samtidig kan deltage i spændende konkurrencer med lækre præmier.

Kontakt Lima & OS

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter eller vores handelsbetingelser, skriver du blot til info@Liams.dk, så svarer vi dig hurtigst muligt. Du kan også ringe på tlf. 34 10 34 10, hvor vi vil gøre alt, hvad vi kan for at svare på dine spørgsmål.