Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
Spar 10 %
DKK 494,10
DKK 549,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 50 x 70 cm
Materiale: Fyld 100% økologisk kapok - udenom 100% økologisk bomuld

Vaske anvisning: Klik her for at se vaskeanvisning

Kapok voksenpuden fra nsleep er til den rolige søvn uden støv, sved eller allergier. ”Byg” din egen pude med den rette mængde fyld, og nøjes med at vaske betrækket efter behov. Vælg en komfortabel hovedpude i forskellige størrelser med de økologiske naturfibre fra kapoktræet.

Fra regnskovens kapoktræer høstes de 2,5 cm lange silkebløde naturfibre til det allergivenlige og svedafvisende pudefyld. Det bæredygtige valg af fyld til din hovedpude sikrer dig en behagelig søvn, hvor hverken husstøvmider eller fugt kan trænge ind i puden.

Når du vælger en Kapok voksenpude fra nsleep får du

  • kvalitetssøvn på en temperaturregulerende og let hovedpude hver nat
  • økologiske og bæredygtige materialer, der sikrer mod allergi og husstøvmider
  • en pude med en praktisk lynlås, så du selv kan justere mængden af fyld

Perfekt tilpasset dig

Økologisk betræk uden kemi eller allergifremkaldende farvestoffer gør hovedpuden fra nsleep til det sunde valg. En praktisk lynlås i betrækket tillader dig at fjerne eller tilføje mere fyld, så din kapokpude bliver præcis, som du ønsker.

Nem vedligeholdelse

Ligesom en kapokdyne er en hovedpude med kapokfyld nem at rengøre og holde vedlige. Fordi hverken husstøvmider eller fugt kan trænge ind i de lukkede kapokfibre, er det udelukkende betrækket, du behøver at vaske.

Betrækket lynes helt enkelt af og maskinvaskes, mens fyldet hurtigt kan få genoplivet sin lette og luftige karakter med en tur i tørretumbleren.

Byg din egen perfekte hovedpude med allergivenligt og bæredygtigt kapokfyld. Bestil den her på liams.dk med dag-til-dag-levering.

Find også hovedpuder fra nsleep i andre størrelser end denne.