Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
Spar 10 %
DKK 1.439,10
DKK 1.599,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 140x220 cm
Materiale: Fyld 100% økologisk kapok - udenom 100% økologisk bomuld

Vaske anvisning: Klik her for at se vaskeanvisning

nsleep kapok voksendyne med økologisk bomuldsbetræk sørger for den helt rette temperatur hele natten igennem. Lad regnskovens temperaturregulerende kapokfibre sikre en god søvn uden sved eller kolde fødder. Bestil nsleep kapok voksendynen her.

Kapok er et bæredygtigt produkt, og det er naturligt afvisende over for både fugt og husstøvmider. Det er genialt til fyld i dyner og hovedpuder. Det økologiske bomuldsbetræk er fri for kemi og nemt at lyne af og vaske.

De største fordele ved voksendyner med kapokfyld

  • Dynen er altid den helt rette temperatur for dig – sommer og vinter
  • Kan ikke optage fugt, husstøvmider eller andet allergifremkaldende
  • Et bæredygtigt valg, der hverken skader kapoktræet eller regnskoven

Kapok voksendyne året rundt

Som hovedpuder med kapokfyld tilpasser en kapokdyne sig naturligt kroppens og omgivelsernes temperatur. Det betyder, at du oplever en ideel temperatur hele året rundt og undgår de søvnløse nætter med sved eller kolde fødder.

Inddelt i felter holder dynen på formen og sikrer en jævn fordeling af kapokfyldet. Standardstørrelsen sikrer, at dynen passer til de fleste sengesæt og dækker hele kroppen.

Brug en kapokdyne hele året i stedet for at skifte mellem sommer- og vinterdyne. Kapokfyld sørger for varme, når det er koldt, og ventilation når det er varmt. En behagelig dyne med det det letteste naturfyld. 

Let og hygiejnisk

Kapokfibre er otte gange lettere end bomuldsfibre og giver derfor en let dyne, der er nem at flytte rundt på. De silkebløde naturfibre på 2,5 cm er lukkede, så hverken støv, fugt eller væske kan trænge ind i fyldet.

Økologisk bomuldsbetræk sikrer en nem maskinvask efter behov – du lyner blot betrækket af og vasker det. Og har du brug for at genoplive kapokfyldets luftighed og termoevne, giver du blot fyldet en tur i tørretumbleren.

Undgå allergi og kemiske stoffer i dit sengemiljø – bestil en temperaturregulerende voksendyne med kapokfyld. Et bæredygtigt og sundt valg.