Spar 14 %
DKK 1.799,00
DKK 2.099,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 4 x 90 x 200 cm
Materiale: Fyld 100% økologisk kapok - udenom 100% økologisk bomuld

Vaske anvisning: Klik her for at se vaskeanvisning

nsleep kapok topmadras giver ekstra komfort og en naturlig søvn. Kapokfibre fra træer i regnskoven er naturens bedste regulatorer af temperatur og derfor et velvalgt fyld til topmadrasser. Størrelsen passer til enhver seng med standardmål.

Det bæredygtige valg fra naturen er kapok, der med sine 2,5 cm lange fibre skaber et allergivenligt og behageligt sovemiljø året rundt. Temperaturen reguleres naturligt og ingen husstøvmider eller fugt kan trænge ind i de lukkede naturfibre.

Der er mange fordele ved at vælge en nsleep kapok topmadras:

  • Allergivenligt og sundt valg til din nattesøvn
  • Kapok er bæredygtigt og skader ikke regnskoven
  • Du får den ideelle sovetemperatur året rundt

En topmadras for ekstra komfort

Silkebomuld er et andet navn for kapok, som beskriver den silkebløde kvalitet, der kendetegner naturfibrene. Lukkede fibre sikrer, at hverken fugt eller allergifremkaldende stoffer kan trænge ind i fyldet. Så du behøver aldrig at vaske det.

Betrækket om en nsleep kapok topmadras er lavet af bomuld i økologisk topkvalitet og kan nemt lynes af for vask efter behov.

Den meget lette vægt, som kapok har, bevirker, at du får en topmadras der er lettere end normale topmadrasser. Kapokfibre er otte gange lettere end bomuld.

Vend den lette topmadras regelmæssigt for en jævn fordelt slid af madrassen.

Kapok lader kroppen ånde

Søvn på en kapokmadras er behageligt året rundt på grund af de naturligt temperaturregulerende egenskaber i kapok. Topmadrassen lader ganske enkelt kroppen ånde, så du altid får en perfekt temperatur i sengen, når du sover.

Læg din topmadras på din almindelige madras, og supplér evt. med en god rullemadras med kapokfyld for den optimale løsning til din kvalitetssøvn.

Gå ikke på kompromis med din søvnkvalitet og komfort – vælg en nsleep kapok topmadras for den ideelle sovetemperatur og behagelige søvn. Naturens egne temperaturregulerende fibre til fyld i dyner, puder og madrasser. Bestil den her!