Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
Spar 10 %
DKK 404,10
DKK 449,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 8 x 62 x 3 cm
Materiale: Fyld 100% økologisk kapok - udenom 100% økologisk bomuld

Vaske anvisning: Klik her for at se vaskeanvisning

nsleep kapok tillægsmadras Juno tillader madrassen at vokse i takt med barnet. Sørg for at give dit barn god plads til at vokse i sengen, og forlæng madrassen, i takt med at du trækker sengen ud. En kapok tillægsmadras er den nemme måde at tilpasse madrassen til barnet uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Undgå at skulle udskifte madrassen, når barnet vokser og Juno-sengen trækkes ud – forlæng med en kapok tillægsmadras, og bevar det allergivenlige og komfortable sovemiljø, som barnet kender i forvejen. Størrelsen sikrer at tillægsmadrassen kan lægges i direkte forlængelse af den eksisterende kapokmadras, uden at der opstår højde- eller breddeforskelle.

Prisbevidst kvalitet

Det behøver ikke at gå ud over kvaliteten, fordi du vælger en prisbevidst vej – en tillægsmadras forlænger ganske enkelt madrassen i samme kvalitet og forlænger dermed levetiden på den eksisterende madras.

Forlæng kapokmadrassen i barnesengen med en tillægsmadras. Den

  • er samme kvalitet og materialer som den eksisterende madras
  • passer i både bredde og højde, så overgangen ikke kan mærkes
  • Bevarer dit barns sovemiljø, så det stadig får en god nattesøvn

En nem og billig løsning

Barnet bemærker ikke den ekstra længde på madrassen, men nyder blot den velkendte duft og behagelige kapokmadras. Gør det nemt for både dig selv og dit barn – vælg en tillægsmadras fra nsleep

Vælg en nsleep kapok tillægsmadras til Juno-sengen

Gør levetiden på den eksisterende madras med kapokfyld længere med en tillægsmadras. Børn elsker trygheden ved kendte møbler og dufte, og du går ikke på kompromis med kvaliteten.