Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
Spar 10 %
DKK 494,10
DKK 549,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

nsleep kapok sengerand til tremmesengen med naturfibre og økologisk bomuld. En tryg søvn starter med trygge omgivelser. Gør tremmesengen hyggelig og sikker med en sengerand med kapokfyld. Den er nem at betrække med yndlingssengetøjet. Bestil den her!

Du bestemmer selv motivet på dit barns sengerand, når du vælger en nsleep kapok sengerand. Fyldt med naturens egen temperaturregulerende og allergivenlige kapok fra kapoktræerne i regnskoven.  Finder du ikke mere bæredygtigt fyld, der ikke kan optage fugt eller husstøvmider. Og så er det økologiske bomuldsbetræk lige til at lyne af og vaske efter behov.

Vælg en god sengerand med kapokfyld til tremmesengen, og få en sengerand,

  • som er nem at betrække med eget favoritsengetøj
  • der har lukkede kapokfibre, som afviser fugt og støv
  • hvor det økologiske bomuldsbetræk kan maskinvaskes

Sengerand til tremmesengen

Den neutrale, hvide sengerand fra nsleep er nem at fastgøre til tremmesengen, så den holder sig oppe hele natten.  Påfør selv dit favoritbetræk, hvis du ønsker motiver på sengeranden.

Sengeranden har en perfekt længde til at nå hele vejen rundt i tremmesengen.

Kapok er bæredygtigt og allergivenligt

De allermindste kan ligge med kroppen mod sengeranden i timevis om natten, og det er derfor relevant at vælge en sengerand med kapokfyld, der er naturligt temperaturregulerende.

Afvisende over for både fugt og husstøvmider gør fyldet allergivenligt, og det økologiske bomuldsbetræk er uden kemiske stoffer og hudirriterende blegemidler.

Bestil en nsleep kapok sengerand i dag, og giv dit barn en tryg søvn med en kapok sengerand i tremmesengen.