Spar 20 %
DKK 239,20
DKK 299,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 40 x 90 cm
Materiale: Fyld 100% økologisk kapok - udenom 100% økologisk bimuld

nsleep kapok rullemadras til vugge giver dit barn den optimale sovekomfort og sundhed. Det bæredygtige kapokfyld regulerer temperaturen naturligt og er 100 % allergivenligt. Hverken fugt eller husstøvmider kan trænge ind i en kapok rullemadras.

For en silkeblød komfort er naturfibrene fra regnskovens kapoktræer et godt valg til de allermindste i vuggen. Inddelt i felter holdes fyldet på plads og sikrer en jævn fordeling af fibrene. Med nem vask og vedligehold får du et hygiejnisk og allergivenligt lag mellem madras og lagen.

Med en rullemadras i kapok til vuggen

  • oplever barnet altid en behagelig temperatur uanset årstid
  • kan husstøvmider og bakterier ikke leve i rullemadrassen
  • får du økologisk betræk og bæredygtig fyld, som er allergivenligt

Læg en rullemadras i vuggen

Dit spædbarns sarte hud skal beskyttes ekstra godt mod allergisk fremkaldende og/eller kemiske stoffer og andet, der kan skabe hudirritation.

Med et vaskbart økologisk betræk er du med en nsleep kapok rullemadras til vugge sikret det bedste til dit barn. Brug rullemadrassen i vuggen, i liften eller i barnevognen – den praktiske størrelse gør kapokrullemadrassen anvendelig overalt, hvor dit barn skal ligge godt.

Rengørings- og allergivenlig

Hverken husstøvmider eller fugt kan trænge ind i kapok, og det er ligesom med en kapokdyne og andre produkter med kapokfyld, derfor kun betrækket, der behøver vask.

Den hygiejniske løsning er velegnet til brug ved spædbørn, og den naturligt temperaturregulerende kapok sørger for optimal søvn.

Naturfibre fra kapoktræet er lukkede fibre, som kan genoplives til deres oprindelige luftige og lette form blot ved en tur i tørretumbleren.

Køb i dag, og giv dit barn muligheden for en sund søvn.