Spar 10 %
DKK 1.169,10
DKK 1.299,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 140 x 200 cm
Materiale: Fyld 100% økologisk kapok - udenom 100% økologisk bomuld

Vaske anvisning: Klik her for at se vaskeanvisning

nsleep kapokrullemadras til voksne er din vej til en komfortabel madrasbeskyttelse, der naturligt regulerer temperaturen og modvirker allergi. Fyldet er naturfibre, som kommer fra regnskovens kapoktræer, og betrækket er af økologisk bomuld og er aftageligt.

Kapok er lukkede naturfibre fra frugterne på kapoktræer – de skaber et 100 % allergifrit sovemiljø, fordi hverken fugt, snavs eller husstøvmider kan trænge ind i fibrene. Så når du vælger en rullemadras med kapok, kan du nøjes med at vaske betrækket efter behov.

Derfor skal du vælge en nsleep kapokrullemadras til voksne

  • Altid en behagelig temperatur med naturlig regulering fra kapok
  • En bæredygtig høst af kapok gavner miljøet og din sundhed
  • Ingen fugt eller allergifremkaldende stoffer kan trænge ind

Skab en naturlig søvn

Din søvn bliver naturlig og uforstyrret, når temperaturen reguleres efter din kropstemperatur og omgivelserne. Kapokfibre har den egenskab, at de lader kroppen ånde og skaber dermed naturligt en ideel temperatur i sengen.

Økologisk bomuldsbetræk, der kan lynes af og vaskes i maskinen efter behov, giver sammen med det naturlige kapokfyld en rullemadras, der er 100 % allergivenlig og sund for din nattesøvn.

Du risikerer ingen hudirritationer eller åndedrætsforstyrrelser, når hverken husstøvmider eller fugt kan trænge ind i rullemadrassen.

Kapokrullemadras til komfort

De silkebløde og samtidig faste naturfibre egner sig godt til en rullemadras til voksne, idet den giver både støtte og komfort. Med en kapokrullemadras fra nsleep giver du din krop de bedste betingelser for en restituerende kvalitetssøvn, og fordi kapok er otte gange lettere end bomuld, får du også en let rullemadras, der er nem at flytte, vende eller tage betrækket af og på.

Målet passer til en seng i standardstørrelse og bør dække hele madrassen under lagnet. Vælg evt. at lægge en topmadras i kapok mellem madras og rullemadras for ekstra komfort. Hygiejnisk, let og komfortabelt – et bæredygtigt valg til ethvert sovemiljø med sans for sundhed.

Giv dig selv den bedste nattesøvn med en nsleep kapokrullemadras voksen. Bestil den her!