Spar 20 %
DKK 359,20
DKK 449,00

Levering om 2-4 hverdage
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 60 x 120 cm
Materiale: Fyld 100% økologisk kapok - udenom 100% økologisk bimuld

nsleep kapok rullemadras til tremmeseng måler 60x120 cm og lader dit barn få de optimale betingelser for en sund og god søvn. Regnskovens naturfibre fra kapoktræer sørger for effektiv ventilation og varmetilpasning, så der altid er en perfekt temperatur i sengen. Derudover er kapokfyld 100 % allergivenligt og bæredygtigt. Et godt valg til barnesengen.

Snavs, bakterier og sved kan ikke trænge ind i de lukkede kapokfibre, der er hele 2,5 cm lange og silkebløde. Kapok kaldes også silkebomuld på grund af den bløde kvalitet, men naturfibrene er otte gange lettere end bomuld og skal ikke vaskes.

En kapok rullemadras fra nsleep er pakket ind i et lækkert økologisk bomuldsbetræk, der nemt kan lynes af og vaskes i maskinen efter behov.

Optimal søvn med naturlige kapokfibre

Bæredygtig høst af frugterne på regnskovens kapoktræer giver de eftertragtede kapokfibre, der egner sig så godt til fyld i dyner, puder og madrasser. Med en kapok rullemadras kan du sikre dit barn de gode egenskaber, der er ved naturfibrene.

Når du køber en nsleep kapok rullemadras til tremmeseng 60 x 120 cm, køber du fordele som

  • allergivenlig – fordi bakterier og fugt ikke kan trænge ind
  • temperatur – altid tilpas, fordi kapok tilpasser naturligt
  • Vaskbart – økologisk bomuldsbetræk, der tåler maskinvask

Kapok behøver ikke vask

Fyld af kapok holder sig altid tørt og velventileret, fordi det ikke er muligt for fugt eller bakterier at trænge ind i de lukkede naturfibre.

Kun det økologiske bomuldsbetræk skal vaskes efter behov. Vælg en nsleep kapok rullemadras til tremmeseng 60 x 120 cm, og giv dit barn de bedste vilkår for en god søvn. Bestil i dag.