Spar 20 %
DKK 215,20
DKK 269,00

Levering om 3-5 hverdage
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 50 x 65 cm
Materiale: Fyld 100% økologisk kapok - udenom 100% økologisk bimuld

nsleep kapok rullemadras til puslepuden er det uundværlige tilbehør, der gør pusletiden ekstra behagelig for både dig og dit barn. Isolerende og naturlig regulering af temperaturen gør kapok til det perfekte underlag for din baby, når det er pusletid.

Puslepuder er praktiske og altid udformet med henblik på at være nemme at tørre af – med en kapok rullemadras til puslepuder kan du gøre den vigtige pusletid ekstra komfortabel uden at gå på kompromis med det praktiske eller med hygiejnen.

Temperatur og hygiejne i top

Kapokken i rullemadrassen regulerer naturligt temperaturen for barnet, når det ligger på puslepuden. Fibrene fra regnskovens kapoktræer er lukkede og kan derfor ikke angribes af bakterier eller fugt. Ideelt til en rullemadras til puslepuden. 

Lad dit barn nyde godt af fordelene ved en kapok rullemadras til puslepuden

  • Altid ideel temperatur under pusletiden
  • Bæredygtigt og 100 % allergivenligt kapok
  • Ingen bakterier eller fugt i rullemadrassen

Vaskbart betræk af økologisk bomuld

Du kan naturligvis vaske betrækket, der er om kapok rullemadrassen efter behov.

Lavet af kemifri økologisk bomuld lige til at lyne af, får du et betræk, der nemt kan vaskes i maskinen efter behov og tørres i tørretumbleren. Giv dit barn den ekstra komfort, en kapok rullemadras giver. Det kan være med til at skabe en hyggelig pusletid.

Med grøn samvittighed

Høsten af kapokfibre er 100 % bæredygtig, så du med god samvittighed kan lade dit barn få det bedste fra naturen – gør puslepuden ekstra indbydende med en nsleep kapok rullemadras til puslepude 50 x 65 cm. Bestil den i dag.