Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
DKK 549,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 70 x 122 cm
Materiale: Fyld 100% økologisk kapok - udenom 100% økologisk bimuld

nsleep kapok rullemadras Stokke Sleepi er den optimale måde at skabe et godt sovemiljø for dit barn. Dimensioneret til Stokke Sleepi sengen er kapok rullemadrassen på 70 x 122 cm den, der sørger for en behagelig sovetemperatur for dit barn året rundt – uden nogen risiko for allergi eller sundhedsskadelige stoffer. De naturlige kapokfibre er lagt i et aftageligt betræk af økologisk bomuld.

Naturens imponerende tilpasningsevne kommer til udtryk i naturfibrene fra kapoktræerne i regnskoven. De 2,5 cm lange fibre er lukkede, så hverken fugt eller husstøvmider kan trænge ind – det giver et konstant tørt og velventileret fyld i rullemadrassen, som naturligt regulerer temperaturen.

Naturens bæredygtige vidunderfibre

De skønne fibre fra kapoktræer, der bruges til fyld, opfylder enhver forældres drøm: De er 100 % naturlige, de er 100 % allergivenlige og de er 100 % bæredygtige. En god start for et lille barn og dets sundhed.

Nyd naturen med en nsleep kapok rullemadras Stokke Sleepi

  • Bæredygtig høst af kapokfrugterne fra regnskoven
  • Altid tørre og veltempererede fibre i kapokfyldet
  • Der er ingen risiko for indhold af bakterier eller fugt

Lader kroppen ånde

Det altid tørre og ventilerede kapokfyld i rullemadrassen lader huden ånde. Det giver en naturlig regulering af temperaturen og tillader dig at bruge en kapok rullemadras året rundt.

Vejen til en god søvn går gennem kapok

Som fyld i madrasser tjener kapok det formål at sikre en god ventilation og ingen grobund for bakterier eller fugt. Det mål opnås 100 % med denne kapok rullemadras Stokke Sleepi på 70 x 122 cm fra nsleep.