Spar 20 %
DKK 239,20
DKK 299,00

Levering om 3-5 hverdage
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 70 x 72 cm
Materiale: Fyld 100% økologisk kapok - udenom 100% økologisk bimuld

nsleep kapok rullemadras Stokke baby på 70 x 72 cm passer perfekt til en Stokke babyseng. Fyldet er naturfibre fra kapoktræer i regnskoven, der høstes bæredygtigt og pakkes ind i et økologisk bomuldsbetræk. Kapok ventilerer naturligt i sengen og skaber en ideel sovetemperatur uanset årstid.

Uanset om du vælger et komplet sovemiljø med kapokfyld i dyne, pude og madras, kan du drage nytte af kapokfibrenes fordele allerede ved en rullemadras. Som det ekstra lag mellem madras og lagen får dit barn den fulde effekt fra kapoks egenskaber, der både kan regulere temperaturen, give komfort og forhindre fugt og bakterier i sengen.

Ventilerende og isolerende

Lad dit barn få en tør og rolig søvn med kapokunderlag i babysengen fra Stokke. Brug rullemadrassen hele året rundt, og nyd fordelen ved, at kun betrækket i økologisk bomuld behøver vask efter behov. Kapok skal ikke vaskes, da de lukkede fibre ikke kan optage hverken bakterier eller fugt.

Fordelene er mange, når du vælger en original nsleep kapok rullemadras til din Stokke babyseng:

  • Ingen nætter med sved eller kolde fødder
  • 100 % allergivenligt og bæredygtigt kapok
  • Komfortabelt liggeunderlag til de mindste

Kun det bedste til sovetid

Gå ikke på kompromis med dit barns søvn og helbred – vælg en allergivenlig og bæredygtig rullemadras, der passer til din Stokke babyseng.

Vælg en original kapok rullemadras til din Stokke babyseng

Put dit barn under en skøn kapokdyne, og lad roen sænke sig over en komfortabel Stokke babyrullemadras fra nsleep. Perfekte mål og 100 % allergivenlig. Giv dit barn den bedste søvn. Bestil i dag.