Webshoppen har ferielukket! Du kan shoppe som altid, men vi sender først pakker og svarer på mail den 7. August
Spar 20 %
DKK 599,20
DKK 749,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: Sebra Grow 90 x 160 cm
Materiale: Fyld 100% økologisk kapok - udenom 100% økologisk bimuld

nsleep kapok rullemadras Sebra Grow på 90 x 160 cm giver den smukke Sebra Grow seng den komfort og det hygiejnisk sovemiljø, som den fortjener. Med en bredde som en voksen enkeltmandsseng og en længde på 160 cm er kapok rullemadrassen fra nsleep det helt rette til børn i voksealderen. Skab god ventilation og behagelige temperaturer året rundt med kapok.

En rullemadras med kapokfyld udmærker sig ved naturligt at regulere temperaturen i sengen. Dit barn undgår på den måde svedige nætter om sommeren og kolde fødder om vinteren.

Det bæredygtige kapokfyld stammer fra regnskoven, og fibrene kaldes også for silkebomuld på grund af den silkebløde kvalitet, som fibrene besidder.

Plads til at vokse

Målene 90 x 160 cm gør rullemadrassen ideel til børn i voksealderen. Den velventilerede rullemadras giver med sit kapokfyld et 100 % allergivenligt og isolerende lag mellem madras og lagen.

En nsleep kapok rullemadras Sebra Grow udmærker sig ved

  • altid at have den ideelle temperatur for barnet i sengen
  • at udelukke enhver form for bakterier eller fugt i fyldet
  • ikke at behøve vask, ud over bomuldsbetrækket efter behov

Fugt og bakterier udelukkes

Kapokfibre er lukkede – det betyder, at intet kan trænge ind i dem, hverken fugt, snavs eller bakterier. Du behøver således aldrig at vaske madrassen med fyld, men kun det økologiske bomuldsbetræk, som kan vaskes efter behov.

Køb en god kapok rullemadras til Sebra Grow

Uanset hvilken madras dit barn har, kan fordelene ved en madras med kapokfyld mærkes blot ved at lægge en nsleep kapok rullemadras Sebra Grow ovenpå. Bestil den i dag.