Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
Spar 10 %
DKK 224,10
DKK 249,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 30x75 cm
Materiale: Fyld 100% økologisk kapok - udenom 100% økologisk bomuld

Vaske anvisning: Klik her for at se vaskeanvisning

En nsleep kapok rullemadras til lift kan give madrassen det ekstra lag, der naturligt justerer temperaturen i liften eller barnevognen. Brug en rullemadras som beskyttelse af madrassen og som ekstra isolerende lag på kolde eller varme dage. Kapok regulerer og isolerer for den ideelle temperatur. 

En liftrullemadras med kapokfyld er på én gang blød og komfortabel og samtidig fast og holdbar. Fyldets naturfibre stammer fra regnskoven og høstes bæredygtigt.

Én af de mange fordele ved kapok er, at det er naturligt temperaturregulerende og afvisende over for bakterier og fugt. Kapok er dermed både bæredygtigt og 100 % allergivenligt.

Brug en rullemadras i lift eller vugge

Det ekstra isolerende lag med kapok, som en nsleep kapok rullemadras til lift kan give, er både gavnligt for barnets søvn og velvære og kan fungere som et beskyttende lag for madrassen.

Naturfibrene i kapokfyldet kan ikke opsuge væske og kan dermed virke som et fugtbeskyttende lag i liften eller vuggen.

Du får flere fordele, når du vælger en rullemadras til lift fra nsleep:

  • Svedtransporterende og velventileret kapokfyld
  • Naturlig regulering af temperatur – i kulde og varme
  • Fugt, snavs og bakterier kan ikke optages i kapokfyld

Danskdesignet teknologi

Kapok forbliver altid tør og ventileret, fordi de lukkede naturfibre ikke kan indeholde bakterier og fugt. Du behøver derfor aldrig vaske kapok, men kan nemt lyne det økologiske bomuldsbetræk af og vaske i maskinen efter behov.

Kapok mod allergi

Undgå allergi med kapok rullemadrassen fra nsleep, og supplér evt. med en kapokdyne. Bestil i dag, og giv dit barn en sund søvn.