Spar 20 %
DKK 359,20
DKK 449,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 62 x 108 cm
Materiale: Fyld 100% økologisk kapok - udenom 100% økologisk bimuld

nsleep kapok rullemadras juno 62 x 108 cm er fugtafvisende og allergivenlig. Svampesporer, bakterier og husstøvmider kan ikke trænge ind i kapokfyldet, der er naturfibre fra kapoktræer i regnskoven. Bæredygtigt høstet og naturligt temperaturregulerende gør kapok til det bedste for børns sundhed og søvn.

De lukkede kapokfibre på 2,5 cm er uigennemtrængelige for al fugt, væske og bakterier. Bløde som silke holder de naturlige fibre sig altid tørre og sørger for en god ventilation i rullemadrassen.

Brug rullemadrassen i sengen, i liften eller i barnevognen for at give dit barn de bedste betingelser for en god søvn.

Kapok sørger for god ventilation

Fibrene fra kapoktræernes frugter tilpasser naturligt temperaturen i rullemadrassen, så den altid er behagelig uanset årstid. I en seng eller en lift er en rullemadras med kapokfyld et allergivenligt valg, der sikrer, at dit barn undgår sved eller kolde fødder under søvnen.

Vælg en nsleep kapok rullemadras juno 62 x 108 cm til dit barn

  • Temperaturen tilpasses naturligt af kapokfyld
  • Ingen bakterier eller fugt – sikrer mod allergi
  • Aftageligt, vaskbart, økologisk bomuldsbetræk

Sundhed og velvære med kapokfyld

Kroppen kan ånde, bakterier og fugt holdes væk, og det økologiske bomuldsbetræk er fri for kemi og sundhedsskadelige stoffer.

En kapok rullemadras passer på dit barns sundhed og skåner miljøet med bæredygtig fyld, der er både allergivenligt og ventilerende.

Vælg en bæredygtig rullemadras

Giv dit barns madras et løft med en kapok rullemadras – den bæredygtige og allergivenlige søvn til de mindste. Vælg en nsleep kapok rullemadras juno 62 x 108 cm. Bestil i dag.