Spar 10 %
DKK 584,10
DKK 649,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 70 x 160 cm
Materiale: Fyld 100% økologisk kapok - udenom 100% økologisk bomuld

Vaske anvisning: Klik her for at se vaskeanvisning

nsleep kapokrullemadras junior er til det lidt større barn, der skal sove godt og hygiejnisk. Vælg en rullemadras med kapokfyld for en 100 % bæredygtig og allergivenlig søvn i en tilpas temperatur. Giv dit barn en behagelig og naturlig søvn med en kapokrullemadras i sengen.

Temperaturen reguleres naturligt med fibrene fra regnskovens kapoktræer. Fyldet i rullemadrassen til juniorsengen behøver ikke vask, fordi de lukkede naturfibre ikke kan optage støv og fugt. Du lyner blot betrækket i økologisk bomuld af, og vasker det efter behov i et økologisk vaskemiddel, og vær sikker på at undgå kemikalier og andre skadelige stoffer.

En nsleep kapokrullemadras til junior er et godt valg, fordi

  • du vælger bæredygtigt og sundt, når du vælger kapokfyld
  • ingen fugt eller allergifremkaldende stoffer kan trænge ind
  • kapok regulerer temperaturen naturligt – hele året rundt

God liggekomfort til junior

Laget af kapok mellem lagen og madras i juniorsengen skaber en god liggekomfort med de silkebløde naturfibre og de temperaturregulerende egenskaber. De 2,5 cm lange fibre fra regnskovens kapoktræer bliver også kaldt for silkebomuld på grund af blødheden, men danner som fyld samtidig en god fast komfort, som er gavnlig for børn, der vokser.

Sengen har altid den helt rigtige temperatur, fordi kapok tillader kroppen at ånde – det ideelle fyld til en rullemadras til brug året rundt. Lad dit barn få glæde af naturens egen evne til at regulere temperaturen.

En god rullemadras med kapok

Når du vælger kapoksengetøj til dit barn, behøver du aldrig bekymre dig om kemiske stoffer eller allergi. Denne kapokrullemadras er betrukket med økologisk bomuld, der er fri for farvestoffer og kemi, og som nemt kan lynes af og vaskes efter behov.

Kapokfyldet behøver du aldrig at vaske, da fibrene er lukkede og derfor ikke kan optage fugt, støv eller væske.

Skab et sovemiljø for junior uden allergi, kemiske stoffer og ubehagelige temperaturer. Vælg en nsleep kapokrullemadras til junior, og bestil den i dag.