Spar 23 %
DKK 229,00
DKK 299,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 36 x 96 cm
Materiale: Fyld 100% økologisk kapok - udenom 100% økologisk bomuld

Vaske anvisning: Klik her for at se vaskeanvisning

nsleep kapok rullemadras til barnevogn er det hygiejniske og sunde valg til laget mellem madras og lagen. Vælg den allergivenlige barnevognsrullemadras til dit barn, fordi det er sund fornuft, et bæredygtigt valg, og så er den naturligt temperaturregulerende.

Med et mål, der passer perfekt i flere standardbarnevogne, er du med denne rullemadras sikret, at hele madrassen beskyttes, og at barnet kan bruge hele liggefladen i vognen. Skab den helt ideelle temperatur for dit barn i barnevognen uanset årstid.

Fordelene ved en kapok rullemadras til barnevogn er mange. Se herunder.

  • Fugt og husstøvmider kan ikke trænge ind i de lukkede kapokfibre
  • Høsten af naturfibrene er bæredygtig og skader ikke træ eller skov
  • Kapok er naturligt temperaturregulerende, så det passer til årstiden

En kapok rullemadras beskytter og gavner

At beskytte madrassen i barnevognen er rullemadrassens primære funktion og tjener desuden det formål at skabe både ekstra komfort og bedre hygiejne i barnevognen.

Når sved, fugt eller snavs kommer på rullemadrassen, lynes det økologiske bomuldsbetræk af og vaskes i maskinen. Kapokfyldet behøver ikke vask, idet de lukkede naturfibre ikke kan tage imod udefrakommende ting som fugt, bakterier eller snavs.

Fordi du aldrig behøver at vaske kapokfibrene, får du et konstant jævnt fordelt fyld, der følger barnets krop naturligt.

Rullemadrassen med kapokfyld gavner imidlertid også væsentligt med den silkebløde og dog faste komfort og det naturligt temperaturregulerende ved naturfibrene.

Det naturlige lag oven på madrassen

Kapok kaldes også for silkebomuld på grund af den silkebløde egenskab, der er i de 2,5 cm lange naturfibre. Med en  kapokmadras under rullemadrassen giver du dit barn det bedste. Huden kan ånde og giver en behagelig sovetemperatur hele året rundt.

Vælg en rullemadras med kapokfyld til barnevognen, når du ønsker et bæredygtigt produkt, der er 100 % allergivenligt og giver dit barn den optimale sovekomfort. Tjek målet på din barnevogn, inden du bestiller denne rullemadras, så den passer præcis til liggefladen.