OPHØRSUDSALG - MINIMUM 35% RABAT PÅ NÆSTEN* ALT - HAR DU FUNDET NOGET DU KAN LI'? Vi har få på lager tilbage af hver, så vente ikke for længe
DKK 799,00

Levering om 3-5 hverdage
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 4 x 60 x 120 cm
Materiale: Fyld 100% økologisk kapok - udenom 100% økologisk bimuld

nsleep kapok rejsemadras på 4 x 60 x 120 cm er lige til at tage med overalt, hvor dit barn skal sove godt og hygiejnisk. Den lette og dog faste madras er lavet af kapokfyld med økologisk bomuldsbetræk, der kan lynes af og vaskes efter behov. Et praktisk og bæredygtigt valg, der sikrer dit barn en 100 % allergivenlig søvn.

Naturfibrene fra kapoktræerne i regnskoven kaldes også for silkebomuld på grund af blødheden, men kapok er faktisk otte gange lettere end bomuld og egner sig derfor godt til fyld i rejsemadrasser til børn.

Den praktiske rejsemadras fra nsleep regulerer naturligt temperaturen og er modstandsdygtig over for bakterier og fugt.

Lige til at rulle sammen

Den kun 4 cm høje kapok rejsemadras er blød, men samtidig fast nok til at give støtte under søvn. Og den kan nemt rulles sammen og tages med. Brug rejsemadrassen fra nsleep til overnatninger til børn både i og uden for hjemmet.

Køb en nsleep kapok rejsemadras, og få alle fordelene:

  • Lav vægt – kapok er otte gange lettere end bomuld
  • Temperaturregulerende og 100 % allergivenlig
  • Det økologiske bomuldsbetræk kan maskinvaskes

Praktisk, hygiejnisk og komfortabel

En rejsemadras med kapok kan være den nemme måde sikre en god nats søvn for dit barn, uanset hvor sengen befinder sig. Nem at rulle over en anden madras eller lægge på gulvet.

Brug en nsleep kapok rejsemadras

En rejsemadras med kapokfyld kan bruges som madras både hjemme og på rejser – vælg en nsleep kapok rejsemadras til dit barn. Bestil i dag.