Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
Spar 10 %
DKK 584,10
DKK 649,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

nsleep kapokpuslepuden er perfekt til den hyggelig pusletid. Komfortabel, hygiejnisk og varmeregulerende. En puslepude med kapokfyld er unik på grund af den isolerende effekt fra kapokfyldet. Naturfibrene er lukkede og lader hverken fugt eller bakterier overleve. Fibrene tilpasser desuden automatisk temperaturen i puden til en behagelig oplevelse for barnet.

Faste kapokfibre på 2,5 cm er otte gange lettere end bomuld, men silkebløde. Kapok bliver af samme grund ofte kaldt silkebomuld. Kapok stammer fra regnskoven, hvor fibrene er i frugterne fra kapoktræerne. Høsten er bæredygtig, og naturfibrene holder sig altid tørre og velventilerede.

Allergifri puslepude til dit barn

Den direkte hudkontakt med en puslepude stiller store krav til allergivenlighed og hygiejne. Fordi hverken fugt, svampesporer, husstøvmider eller andre bakterier kan overleve i kapok, er det særlig velegnet til puslepuder. Betrækket er lavet af økologisk bomuld, der kan maskinvaskes.

Gør pusletiden til en allergifri oplevelse med en nsleep kapokpuslepude

  • De lukkede kapokfibre sikrer mod indtrængen af fugt, snavs og bakterier
  • Betrækket om puslepuden er aftageligt og kan maskinvaskes og tumbles
  • Den naturlige varmeregulering skaber en konstant behagelig temperatur

Vælg varmeregulerende – køb en god nsleep kapok puslepude

Fibrene fra kapok har den særlige egenskab, at de altid holder sig tørre og dermed kan skabe en ideel ventilation inde i puslepuden – det resulterer i en naturlig varmeregulering under pusling.

Skab de bedste betingelser for en hyggelig og behagelig pusletid for dit barn. Vælg en kapokpuslepude og lad evt. barnet hvile hovedet på en skøn kapokpude imens. Du finder alt til din baby her på liams.dk.