Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
DKK 399,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

nsleep kapokpude til barnevogn er en fast pude formet som ryglæn med armstøtter. Barnet kan således sidde oprejst med støtte i barnevognen. Kapokfyldet regulerer naturligt temperaturen i puden og er 100 % allergivenligt. Vælg en kapokpude fra nsleep, hvis du ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet, komfort eller bæredygtighed.

En støttende barnevognspude kan give dit barn mulighed for at følge med i omgivelserne undervejs på turen. Kapokfibre er otte gange lettere end bomuld, og puden er derfor nem at flytte ind og ud af barnevognen. Lad de silkebløde, men faste naturfibre fra kapoktræet støtte dit barn til at sidde oprejst, når I er på tur.

Ergonomisk støtte og komfort

Kapok er komfortabelt, men giver også en ergonomisk støtte, idet de bløde fibre holder faconen. Naturlig varmeregulering sikrer, at barnet ikke får en svedig eller kold ryg undervejs. De naturlige fibre lader huden ånde og holder sig altid tørre.

Lad barnet opleve glæden ved at sidde selv med en nsleep kapokpude til barnevognen, og nyd alle fordelene:

  • Støtte for både ryg og arme til selv at sidde i barnevognen
  • 100 % allergivenligt kapokfyld og økologisk bomuldsbetræk
  • Naturligt varmeregulerende kapok, der lader huden ånde

Silkebløde fibre med fast form

Kapokfibre er 2,5 cm lange og giver derfor en god fasthed, samtidig med det er silkeblødt – kapok kaldes også for silkebomuld.

Lad barnet sidde selv

Med en god kapokpude til barnevognen, kan barnet opleve følelsen af at kunne sidde selv. Vælg en nsleep kapokpude med praktisk form og god støtte lige til at sætte i barnevogn.