Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
Spar 10 %
DKK 494,10
DKK 549,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 4 x 40 x 80 cm
Materiale: Fyld 100% økologisk kapok - udenom 100% økologisk bomuld

Vaske anvisning: Klik her for at se vaskeanvisning

nsleep kapokmadras til vugge modvirker allergi og giver rolige nætter. Naturfibrene fra kapoktræet afviser fugt og husstøvmider, og betrækket er økologisk bomuld, der kan maskinvaskes. God tykkelse, fast komfort og ideel størrelse til flere typer vugger.

Lad naturen tilpasse temperaturen, når dit spædbarn sover. En god fast madras med kapokfyld er det hudvenlige valg til de allermindste. Naturfibrene er lukkede, så intet allergifremkaldende kan trænge ind, samtidig med at de er temperaturregulerende.

Fordelene ved en nsleep kapokmadras til vugge:

  • Kapok er allergivenligt og kan ikke huse husstøvmider
  • Økologisk bomuldsbetræk lynes af og vaskes efter behov
  • Opnå en naturlig regulering af temperaturen med kapok

En naturlig søvn med kapok

Kapok er de 2,5 cm lange naturfibre fra kapoktræer i regnskoven. Med en vægt, der er 8 gange lettere end bomuld, og en silkeblød komfort, er kapokfyld en optimal løsning til både dyne, hovedpude og madras til vuggen.

Det aftagelige betræk kan vaskes i maskinen efter behov, og dit barn er sikret mod enhver risiko for allergi eller hudirritation. Hverken husstøvmider eller fugt kan trænge ind i de lukkede kapokfibre.

Vuggemadras til spædbørn

Spædbørn skal ligge komfortabelt, men på en fast madras så luftvejene ikke kan blokeres, og kroppen kan udvikle sig uhindret. En nsleep kapokmadras til vugge er tilpasset i form og størrelse og har med en tykkelse på 4 cm den perfekte kombination af komfort og fasthed.

Vælg altid en madras, der passer nøjagtigt i vuggen, så intet kan komme i klemme mellem madras og kant, og bestil i dag.