Spar 10 %
DKK 6.299,10
DKK 6.999,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 12 x 180 x 200 cm
Materiale: Fyld 100% økologisk kapok - udenom 100% økologisk bomuld

Vaske anvisning: Klik her for at se vaskeanvisning

nsleep kapokmadras med naturlig regulering af temperaturen til voksensengen. Silkeblød fasthed fra kapokfibre og økologisk bomuldsbetræk. Vælg bæredygtigt, vælg kapokfyld – allergivenligt, hygiejnisk og holdbart. En god løsning for dig, der gerne vil sove godt, tænke på miljøet og undgå allergier.

I regnskoven vokser kapoktræer med frugter, der indeholder 2,5 cm lange naturfibre. Frugterne høstes på en måde, så hverken træ eller skov skades i processen. Kapok kaldes også for silkebomuld på grund af blødheden, og de lukkede fibre er 100 % allergivenlige, så intet kan trænge ind i dem – hverken fugt eller bakterier.

Fordele ved at købe en kapokmadras

  • Du køber bæredygtigt, når du vælger at købe kapok
  • Intet fugt eller allergifremkaldende kan trænge ind
  • Temperaturen tilpasses naturligt til dig og rummet

Søvn i topklasse

Du får meget, når du vælger en nsleep kapokmadras til voksne – god komfort, lang holdbarhed og perfekt fasthed. De ting, du undgår, kan imidlertid være endnu mere relevante for dig at vide.

For det første undgår du nætter, hvor du vågner badet i sved eller frysende om fødderne – kapokfibre har den egenskab, at de naturligt regulerer temperaturen, så den altid er behagelig.

For det andet undgår du med en kapokmadras, en kapokdyne eller andre kapokprodukter enhver form for allergifremkaldende eller kemiske stoffer.

Desuden er kapokfibre lukkede fibre, som betyder, at intet kan trænge ind i dem – hverken fugt, bakterier eller husstøvmider.

Et bæredygtigt valg

De tre primære ting, der kendetegner bæredygtigheden ved at vælge kapok, er høsten, vask og økologi.

Høsten af kapokfrugter med naturfibrene i er skånsom og skader hverken miljø eller selve kapoktræet.

Fordi kapokfibre er lukkede og derfor ikke kan optage bakterier, fugt eller husstøvmider, er det ikke nødvendigt at vaske kapok, og betrækket – som du kan vaske efter behov – er lavet af økologisk bomuld.

Vælg bæredygtigt – vælg kapok – for din sundhed og miljøet.