OPHØRSUDSALG - MINIMUM 35% RABAT PÅ NÆSTEN* ALT - HAR DU FUNDET NOGET DU KAN LI'? Vi har få på lager tilbage af hver, så vente ikke for længe
DKK 1.199,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 8 x 60 x 120 cm
Materiale: Fyld 100% økologisk kapok - udenom 100% økologisk bimuld

Denne nsleep kapok madras til tremmeseng er fyldt med naturens egne fibre fra kapoktræer i regnskoven. Kapokfrugterne høstes skånsomt og bæredygtigt uden at skade træer eller skov. Det specielle ved kapokfibre er, at de er lukkede, så hverken husstøvmider, fugt eller andre allergifremkaldende stoffer kan leve i dem. Vælg en madras med kapokfyld for den allergivenlige og bæredygtige løsning til dit barn.

Med standardmål til at passe i de fleste tremmesenge er kapokmadrassen fra nsleep det optimale valg til et komfortabelt og allergivenligt sovemiljø til dit barn. Højden på 8 cm giver en fast blødhed, der støtter barnets krop og lader den udvikle sig naturligt. De temperaturregulerende og åndbare egenskaber gør en kapokmadras ideel til tremmesengen.

Blød, men fast madras

De 2,5 cm lange kapokfibre er silkebløde, men også otte gange lettere end bomuld – det gør dem velegnede til at lægge i en madras med en god fasthed, uden at det går ud over vægten. Justér selv fastheden på madrassen med mere eller mindre kapokfyld i det aftagelige betræk. 

Bestem selv fasthed på din kapokmadras til tremmesengen, og nyd fordelene

  • Aftageligt betræk i økologisk bomuld, der kan vaskes efter behov
  • Kapokfyld, der kan justeres i mængde afhængig af ønske om fasthed
  • 100 % allergivenlig, bæredygtig og komfortabel madras til de mindste

Gør dit barns tremmeseng bedre – vælg en kapokmadras

En god nsleep kapok madras til tremmeseng skaber det bedste sovemiljø for dit barn. Du sikrer dit barns velvære, modvirker allergi og køber bæredygtigt, når du vælger kapok.