Spar 20 %
DKK 439,20
DKK 549,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 4 x 37 x 82 cm
Materiale: Fyld 100% økologisk kapok - udenom 100% økologisk bimuld

nsleep kapokmadras til barnevogn med afrundede hjørner og præcis pasform. Giv dit barn den bedste start med en allergivenlig kapokmadras i økologisk bomuldsbetræk. Temperaturregulerende og komfort i topklasse.

I regnskoven vokser kapoktræet med frugter, der høstes til brug i madrasser, dyner og puder. De naturlige kapokfibre er lukkede og kan derfor ikke optage fugt fra sved eller huse støvmider. En god madras i barnevognen giver ro på køreturen og sikrer de bedste betingelser for dit barns sundhed.

Med en nsleep kapokmadras til barnevogn

  • kan det økologiske betræk vaskes i maskinen
  • er kapokfyldet allergivenligt og fugtafvisende
  • reguleres temperaturen uanset årstid og vejr

En behagelig kapokmadras til barnevognen

Længden på naturfibrene fra kapoktræet er 2,5 cm, og de er silkebløde. Naturligt 8 gange lettere end bomuldsfibre gør en kapok barnevognsmadras til et komfortabelt valg for både barn og voksen.

Skab en lettere transport med en luftig kapokmadras til barnevognen, og undgå husstøvmider og fugt. Suppler med en lækker kapokdyne, og lad dit barn få en rolig søvn i barnevognen.

Nøjagtig tilpasset din barnevogn

Målene på barnevognsmadrassen passer til flere typer barnevogne. Mål din barnevogns mål, inden du køber, så du er sikker på, at netop denne madras passer præcis.

En nøjagtig tilpasset barnevognsmadras giver den optimale komfort og sikrer dit barn mod at få hænder eller fødder i klemme mellem madras og sengerand eller barnevognskant.

Kapok kan ikke optage fugt eller husstøvmider og skal derfor ikke vaskes. Betrækket om nsleep barnevognsmadrasser er lavet af økologisk bomuld, der nemt kan tages af og maskinvaskes efter behov.

Bestil i dag, og giv dit barn den bedste søvn.